Головна
Про сайт
Статті блогу
Література
Завантаження
Галерея
Контакти
   

Допоміжні матеріали

Відео Відео
Опитування

Який рівень проповіді у вашій Церкві?

Проповідь актуальна, цікава, добре підготована - 66.7%
Бажано кращої - 25.9%
Не підготована, або відсутня - 7.4%

Total votes: 27
The voting for this poll has ended on: 10 лют. 2016 - 11:32
Останні коментарі
  • Дякую, читаючі ці проповіді багато беру для себе.. :-) Весь коментар...
    21.10.16 14:59
  • Низький уклін і Вам, Вчителю. За мудрість, скромність, за мужність. Ви, отче, є ... Весь коментар...
    05.10.16 13:16
  • Слава Ісусу Христу! Вкотре перечитую Слово Боже, процитоване в проповіді о. Миха... Весь коментар...
    28.09.16 12:56
  • Слава Ісусу Христу! Кожного разу, коли роздумую над Вашою наукою на Євангельські... Весь коментар...
    30.06.16 09:25
  • Христос рождається! З великим сумом роздумую над словами проповіді про грані соб... Весь коментар...
    25.01.16 16:39
Євангелізаційні спільноти
Місійні терени

Соціальні мережі

facebook facebook
Twitter

Новини RSS

feed-image Feed Entries

Зараз на сайті

На даний момент 19 гостей на сайті
21
квіт.
2017
Чого ти чекаєш? PDF Друк e-mail
Проповіді

10842116_aad4aee90e14e0392a986c39445a8a27_800Я священик. Інколи, розмовляючи з людьми запитую проте, чому не були на Службі. Найчастіше доводиться чути до болю стандартну відповідь: «Не маю часу…»
Час- важливий фактор нашого життя. Кожна доба має 24години, кожна година складається з 60хвилин, кожна хвилина- 60секунд. Ми не маємо права говорити, що не має часу для власної душі,  добрих вчинків... для місії і євангелізації. Прийде час, коли в твоє вікно постукає смерть і скаже: «Відкривай. Твій час закінчився!» Тоді ніхто не скаже: «Не маю часу».   Жінки живуть в середньому 70років, чоловіки – 65 років. Бог дав нам ці роки, щоб ми зрозуміли своє призначення, примирилися з Богом, духовно зростали і були світлом для світу. Попереду зустріч з Богом і звіт про те, як ми використали свій час на землі. Тому я хочу кожного запитати: «Чого ти чекаєш?»

 
16
квіт.
2017
Христос воскрес!!! Друк e-mail
Нотатки

Pasxa_13_banner_15_4_sКожна людина народжується, живе і відходить з цього світу. Що чекає за порогом могили? Шукаючи відповіді на ці запитання, люди завжди вірили, що покидаючи тіло, душа продовжує жити. Чи може сучасна людина відкрити знайти буття? Так. Правду про життя після смерті відкриває Той, хто створив життя, світ і саму людину. Бог, спочатку через пророків, а потім через свого Єдинородного Сина, відкриває таємницю вічного життя. Біблія говорить: «Багато разів і багатьма способами в давнину промовляв був Бог до отців через пророків, а в останні ці дні промовляв Він до нас через Сина, що Його настановив за Наслідника всього, що Ним і віки Він створив» Єв.1.1-2

 
18
бер.
2017
Хрестопоклінна неділя. Як досягти Божого Царства. Мр.8.34-38.. Друк e-mail
Проповіді

krestУ центрі шторму, в темряві ночі, дуже важливо побачити світло маяка, котре вказує вірний шлях до дому. В цьому уривку Євангелія поміщені  особливо важливі істини християнської віри. Це маяки Божого Слова посеред розбурханого моря нашого життя. Якби усі віруючі роздумували і керувалися ними в житті, цього було б більше, ніж достатньо: 
"Коли хоче хто йти вслід за Мною, хай зречеться самого себе, і хай візьме свого хреста та й за Мною йде! Бо хто хоче душу свою зберегти, той погубить її, а хто згубить душу свою ради Мене та Євангелії, той її збереже. Яка ж користь людині, що здобуде ввесь світ, але душу свою занапастить? Або що назамін дасть людина за душу свою? Бо хто буде Мене та Моєї науки соромитися в роді цім перелюбнім та грішнім, того посоромиться також Син Людський, як прийде у славі Свого Отця з Анголами святими".
Вражає чесність Ісуса. Господь ніколи не кликав людей, обіцяючи легке життя. Ісус не обіцяв людям спокою, Він обіцяв славу! Розглянемо маяки –віхи в дорозі до Божого Царства.

І. Зректися себе
"Хто хоче йти за Мною, хай зречеться самого себе", - говорить Ісус людям, які хочуть слідувати за Ним. Тобто, той, хто бажає іти за Христом, повинен завжди говорити "ні" собі і "так" Ісусові. Говорити "ні" своїй любові до зручностей і до комфорту. Відмовитися від егоїзму, користолюбства, нашептів інстинктів… він повинен, не вагаючись, відповідати "так" на заклик Ісуса Христа. Щоб колись повторити з ап. Павлом: «Живу вже не я, але живе в мені Христос!» Тобто, вже живу не для того, щоб слухати свої бажання, але, щоб виконувати волю Христа!
Так українські добровольці з любові до своєї країни обирали голод, спрагу, боротьбу і смерть замість комфортного існування.
Ісус не обіцяв людям легкого життя. Він кидав виклик, будив до боротьби, пропонував іти шляхом, вище і важче якого не може бути. Спаситель прийшов не для того, щоб полегшити життя, а щоб надати йому змісту!

 
11
бер.
2017
Друга неділя посту. Все для Божої слави! Мр.2.1-6 Друк e-mail
Проповіді

Коли ж Він по кількох днях прийшов знов до Капернауму, то чутка пішла, що Він удома. І зібралось багато, аж вони не вміщалися навіть при дверях. А Він їм виголошував слово. І прийшли ось до Нього, несучи розслабленого, якого несли четверо. А що через народ до Нього наблизитися не могли, то стелю розкрили, де Він був, і пробравши, звісили ложе, що на ньому лежав розслаблений. А Ісус, віру їхню побачивши, каже розслабленому: Відпускаються, сину, гріхи тобі! Там же сиділи дехто з книжників, і в серцях своїх думали: Чого Він говорить отак? Зневажає Він Бога... Хто може прощати гріхи, окрім Бога Самого? І зараз Ісус відчув Духом Своїм, що вони так міркують собі, і сказав їм: Що таке ви в серцях своїх думаєте? Що легше: сказати розслабленому: Гріхи відпускаються тобі, чи сказати: Уставай, візьми ложе своє та й ходи? Але щоб ви знали, що Син Людський має владу прощати гріхи на землі, каже розслабленому: Тобі Я наказую: Уставай, візьми ложе своє, та й іди у свій дім! І той устав, і негайно взяв ложе, і вийшов перед усіма, так що всі дивувались і славили Бога, й казали: Ніколи такого не бачили ми! Всі дивувалися і славили Бога.

Так закінчується подія. Але повернімося на сам початок. Незабаром після приходу в Капернаум, в будинку, де був Ісус, зібралися багато людей. Людей тягне до присутності Бога. За натовпом людей знаходився розслаблений. Важко уявити людину в більш жалюгідному, безнадійному стані. В задумах Отця ми створені для Божої слави! Часто в це важко повірити і прийняти. Так було у випадку з розслабленим. Перешкоди тиснули на життя, проблеми ламали волю, гріхи крали силу. Гріх зруйнував життя, понівечив плани Творця. Та для Бога завжди є надія, бо «Ісус Христос прийшов у світ грішників спасти…»1Тим.1.15. Спасти, означає повернути на своє місце – в присутність Бога, для Божої слави.  Це місія Спасителя!  Спочатку розглянемо перешкоди для слави Бога в житті людини, а потім побачимо, як ці перешкоди служать для поширення Божої слави.

 
25
лют.
2017
Прощення – умова спасіння. Друк e-mail
Проповіді

69971555-ProschennyaХтось сказав: «Якщо є щось непростиме на світлі, так це невміння прощати» Це слова сучасної людини. А ось наука Христа: «Бо як людям ви простите прогріхи їхні, то простить і вам ваш Небесний Отець». Так, сьогоднішня тема –прощення! Можливо, вже багато разі це чули… Та все ж таки навіть серед віруючих є люди, які не вміють і не хочуть прощати. Тому, для нашого порятунку будемо говорити про важливість прощення. Чому це так важливо?

І. Тому, що прощення – це ознака Бога..
Ціла Біблія говорить про всепрощаючого Бога. «Щедрий і милосердний Господь, довготерпеливий і многомилостивий» (Пс.102:8); «Як далекий від заходу схід, так Він віддалив від нас наші провини!»(Пс.102:12); Пророк Ісая про Господа: «Я, Я є Той, Хто стирає провини твої ради Себе, а гріхів твоїх не пам'ятає!»(Iс.43:25);
Книга пророка Йони -  чудовим приклад прощення. Ціле місто, з населенням в сто двадцять тисяч, що відрізнялося винятковою жорстокістю, покаялися. схилили голови перед Богом і були прощені! Усім відомо, що цар цар Давид покавшись. отримав прощення за гріхи, але він теж вмів прощати ворогам, котрі його злословили і чигали щоб погубити.

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 2 з 49
 
 

 

 

Останнє повідомлення: 3 роки, 2 місяці тому
  • madmin : Тож усе я вважаю за втрату ради переважного познання Христа Ісуса, мого Господа, що я ради Нього відмовився всього, і вважаю все за сміття, щоб придбати Христа. Фл.3.8

    Лише зареєстровані
    користувачі можуть
    залишати повідомлення


http://spbgup-kirov.ru/plan-cul-avec-belle-salope-brery.html