Головна
Про сайт
Статті блогу
Література
Завантаження
Галерея
Контакти
   

Допоміжні матеріали

Відео Відео
Опитування

Який рівень проповіді у вашій Церкві?

Проповідь актуальна, цікава, добре підготована - 66.7%
Бажано кращої - 25.9%
Не підготована, або відсутня - 7.4%

Total votes: 27
The voting for this poll has ended on: 10 лют. 2016 - 11:32
Останні коментарі
  • Дякую, читаючі ці проповіді багато беру для себе.. :-) Весь коментар...
    21.10.16 14:59
  • Низький уклін і Вам, Вчителю. За мудрість, скромність, за мужність. Ви, отче, є ... Весь коментар...
    05.10.16 13:16
  • Слава Ісусу Христу! Вкотре перечитую Слово Боже, процитоване в проповіді о. Миха... Весь коментар...
    28.09.16 12:56
  • Слава Ісусу Христу! Кожного разу, коли роздумую над Вашою наукою на Євангельські... Весь коментар...
    30.06.16 09:25
  • Христос рождається! З великим сумом роздумую над словами проповіді про грані соб... Весь коментар...
    25.01.16 16:39
Євангелізаційні спільноти
Місійні терени

Соціальні мережі

facebook facebook
Twitter

Новини RSS

feed-image Feed Entries

Зараз на сайті

На даний момент 21 гостей на сайті
10
серп.
2011
Неділя девята- благодать бурі Друк e-mail
Проповіді
byrjaЧергова буря на великому озері, середина ночі, кілька людей у човні пробують боротися з хвилями і вітром. Вони у розпачі, можливо втрачають останню надію, не можуть повірити у те, що бачать – крізь темряву, поверх хвиль, у саме серце шторму приходить  Ісус.  Переживаю ту, чи іншу життєву бурю. Може проблеми із здоровям, фінансові, сімейні  труднощі – здається, що не має виходу, не можливо щось змінити чи вирішити, повна безвихідь. Але насправді це не так. Ми не одні у морі життя, Господь нас ніколи не залишає. У це важко повірити, але він є тут, поряд, посеред хвиль, дуже близько.
 
04
серп.
2011
Духовні битви Друк e-mail
Проповіді
i«І прибув Амалик, і воював з Ізраїлем у Рефідімі.»(Вих.17:8)
Час виходу з Єгипетської неволі, початок дороги до обіцяної землі. Манна з неба на кожен день, вода із скелі, присутність Господа. Народ отримав мир і поживу. Але так  не могло бути завжди, через якийсь час «прийшли Амаликитяни». На  дорозі до неба ми також зустрінемося із ворогом. Будуть війни, бурі і небезпеки. Можливий  певний період  миру і спокою, але супротивник  обов’язково виступить проти нас.
Господь спочатку нагодував народ манною з неба, напоїв водою із скелі, а потім допустив битву з амаликитянами. Так відбувається і в нашому житті: спочатку Божу науку самі, а потім ділимося з іншими.  Скріплюємося поживою Євхаристії, тамуємо духовну спрагу істиною Божого Слова, а потім вирушаємо до боротьби.
 
31
лип.
2011
Місія - головне завдання Друк e-mail
Місія
moreКілька подій, пережитих недавно стали підґрунтям для написання цих  роздумів. Спочатку брати – семінаристи з Дрогобича проводили у нашій парафії літню катехизацію. Два тижні стали днями віднови для багатьох дітей села.  Потім деканальний табір для молоді також проходив Голдашівці.   На завершення табору молодь передставила два євангелізаційні виступи у різних селах, проповідуючи Божу любов.  Дитячий табір ми провели на березі Чорного моря. Вчилися відпочивати з Богом. Духовний концерт дітей на сцені бази відпочинку  «Посейдон» став кульмінаційним моментом табору. В часі проведення цих заходів багато людей вперше почули живе свідчення про Божу любов, навернулися до Церкви через сповідь і святе Причастя. Ми сіяли Боже Слово і молилися, довіряючи Святому Духові дію в людських серцях.
У духовній праці були задіяні три категорії  місіонерів:
 
16
лип.
2011
Сіячі слова Друк e-mail
Євангелізація

y В глибині душі кожен практикуючий християнин бажає ділитися пережитим досвідом радості життя з Богом. Не лише той місіонер, хто їде в Африку. Нашою місією може бути місце праці, навчання  чи відпочинку, навіть наша сімя. Найважчий і найважливіший момент євангелізації - підійти до людини і розпочати розмову про Бога, вічність, ціль життя. Іти і сіяти. Тоді ціле пекло повстає на нас, посилає сумніви, недовіря, малодушність. Буває легко розпочати і підтримати розмову на будь яку тему, але важко говорити про Бога. В цьому моменті потребуємо сміливості і віри. Щоб когось привести до Христа - потрібна віра в Христа, а це Божий дар, який випрошуємо у молитві.  Не зможемо дати інши того, чого самі не маємо. Для порятунку душ мусимо постійно зростати у вірі, вивченні Божого слова і науки Церкви.

 
02
лип.
2011
Христові апостоли Друк e-mail
Блог - Проповіді

Двоє людей, які віддали своє життя  справі поширення Божого Царства. Дуже різні за своїм походженням, соціальним статусом освітою. Кожного з них по різному знайшов Господь на дорогах життя. Обоє досвідчили свою слабкість, але також і Боже прощення і милосердя, яке могли нести іншим.  Петро був запальний, «вибуховий» чоловік, усе робив без вагань і з повною віддачею, сміливий і цілеспрямований.  Петро  найкраще підійшов для проповіді в день п’ятидесятниці. Щоб прямо і без страху вказати зібраним тисячам юдеїв, що вони розіпяли обіцяного Месію і що їм потрібно покаятися і просити милосердя. В цей самий день три тисячі людей покаялися і були охрещені. Подібний стиль використовував отець Піо.

 
<< Початок < Попередня 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Наступна > Кінець >>

Сторінка 45 з 50
 
 

 

 

Останнє повідомлення: 3 роки, 5 місяці тому
  • madmin : Тож усе я вважаю за втрату ради переважного познання Христа Ісуса, мого Господа, що я ради Нього відмовився всього, і вважаю все за сміття, щоб придбати Христа. Фл.3.8

    Лише зареєстровані
    користувачі можуть
    залишати повідомлення


Серьёзные знакомства в красноярске