Головна
Про сайт
Статті блогу
Література
Завантаження
Галерея
Контакти
   

Допоміжні матеріали

Відео Відео
Опитування

Який рівень проповіді у вашій Церкві?

Проповідь актуальна, цікава, добре підготована - 66.7%
Бажано кращої - 25.9%
Не підготована, або відсутня - 7.4%

Total votes: 27
The voting for this poll has ended on: 10 лют. 2016 - 11:32
Останні коментарі
  • Дякую, читаючі ці проповіді багато беру для себе.. :-) Весь коментар...
    21.10.16 14:59
  • Низький уклін і Вам, Вчителю. За мудрість, скромність, за мужність. Ви, отче, є ... Весь коментар...
    05.10.16 13:16
  • Слава Ісусу Христу! Вкотре перечитую Слово Боже, процитоване в проповіді о. Миха... Весь коментар...
    28.09.16 12:56
  • Слава Ісусу Христу! Кожного разу, коли роздумую над Вашою наукою на Євангельські... Весь коментар...
    30.06.16 09:25
  • Христос рождається! З великим сумом роздумую над словами проповіді про грані соб... Весь коментар...
    25.01.16 16:39
Євангелізаційні спільноти
Місійні терени

Соціальні мережі

facebook facebook
Twitter

Новини RSS

feed-image Feed Entries

Зараз на сайті

На даний момент 72 гостей на сайті
14
жовт.
2011
Неділя вісімнадцята Друк e-mail
Проповіді
 (Лк5.1-11) Мабуть кожен із нас переживав   такий стан, коли витрачено багато зусиль і праці, а бажаного результату-немає. Тоді можемо потрапити  у депресію, сум і зневіру. Подібне досвідчив Петро з друзями, коли після важкої праці протягом довгої ночі нічого на впіймали. А від цього залежав їхній прожиток, добробут, майбутнє.  Вони просто полоскали на березі порожні сіті, коли в їхній човен ступив  Ісус. Господь  увійшов у  човен, навчав словом, а потім наказав відплисти на глибину і закинути сіті. Багато нашої праці не приносить жодного результату, бо виконуємо її самі, не здобуваємо миру, спокою і задоволення, бо вони не існують поза Богом. Це нулі написані у зошиті, якщо перед ними не поставимо одиницю- тоді нулі перетворюються у велике число. Щоб  найменші зусилля були наповнені благословенням, як сіті Петра  – потрібні ці три елементи: прийняти Ісуса у своє життя,  слухати Його Слово, виконувати Його волю.  «Ось стою біля дверей і стукаю»,  відкриєш двері серця, запросиш Господа – Він увійде і наповнить життя змістом, любовю і благодатю. Дасть те, чого світ не може дати. «Сьогодні день приємний, сьогодні день спасіння». Коли приймемо Ісуса у власне серце і житття, тоді будемо із Ним  в постійній розмові, навчимося слухати, читати, вивчати Його слово, також говорити і чути в тиші молитви. Ми все звикли виконувати самі, так навчені і сформовані. За плечима досвід, знання і навики. Що означає все робити з Господом?
 
11
жовт.
2011
Велике покликання Друк e-mail
Євангелізація
mrБагатогранну подію описує євангеліст Лука у п’ятому розділі. Це не просто історія, що відбулася колись давно, але Боже слово, яке через простір і час сьогодні скероване до кожного з нас. Щоб ми його слухали, розумували, ним жили.
Рибалки вийшли з човнів і полоскали сіті, які були порожніми. Всю ніч вони трудилися і нічого не піймали. Можемо собі уявити  настрій рибалок після невдалої цілонічної праці. Адже для них рибалка – це не хобі, не приємний відпочинок, а ремесло, з якого вони мали прожиток.  Хто із нас не переживав подібні моменти невдач, змарнованого часу і труду? У такі хвилини здається, що все іде не так, нічого не виходить і ти не здатний до праці.  В такий дипресивний момент життя до їхнього човна входить Ісус і говорить Слово.  Рибалки у човні і народ Його слухають.
 
06
жовт.
2011
Віра ханаанянки. Неділя сімнадцята. Друк e-mail
Проповіді
Ще одну зустріч Бога і людини описує євангелист Матей у п’ятнадцятому розділі. На перший погляд – жінка шукає Ісуса, щоб допомогти своїй дочці, але коли поглянемо ближче,  побачимо, що це Ісус її знаходить, прийшовши з Галилеї у сторони Тиру та Сидону, а після зустрічі знову – повертається у Галилею. Звернімо увагу на  розвиваюток подій.
Жінка - чужоземка побачивши Ісуса, спершу  здалеку кричала: «Господи, Сину Давидів, змилосердись наді мною; бо мою дочку тяжко мучить біс.» Це була просьба, молитва з вірою. Господь хотів перемінити  цю віру у довіря, а також навчити її і нас правдивої молитви. «Він не відповів їй жодним словом.» Звичайно,  мовчанка не була ознакою байдужості до терпіння жінки і її дочки, але це було випробуванням її віри.  Вона, продовжувала кричати і молити Його, надіючись, що буде почута. Тут помічаємо наполегливість, постійність у молитві. Багато людей перестають молитися, коли не отримують негайної і бажаної відповіді. Хтось уявляє  молитву як автомат для кави- поклав монету і отримав своє замовлення.
 
24
вер.
2011
Неділя пятнадцята Друк e-mail
Проповіді
Що ви думаєте про Христа?» – це ключове питання нашого життя?   Колись Ісус запитува у Петра: «За кого люди мене мають», потім важливе питанні для  учнів: «За кого ви мене маєте?» Ким є для нас Христос? Чи він є нашим Богом, Господом життя, Батьком?  Не на словах, але в самому  серці  наших думок, поглядів і оцінок. Бо «Не кожен, хто говорить Господи, Господи спасеть…»  Якщо Господь є наши батьком, то  любити Його маю «Всім своїм серцем, і всією своєю душею, і всією своєю думкою». Не частинкою серця, навідь не 99,9 відсотків, але усі почуття і любов Йому повинні належати- на 100відсотків, до кінця. Не має в моєму серці бути чогось, що противне волі Бога, прив’язання до якоїсь марноти. В пророка Малахії є слова дуже дотичні до сьогоднішніх роздумів: «Син прославить батька і раб свого пана. І якщо Я батько, де є моя слава? І якщо Я Господь, де є мій страх?»  (Мал.1:6).
 
16
вер.
2011
Вірність євангелізації Друк e-mail
Євангелізація
logПромовляючи кожен день  молитву Господню просимо «…Нехай буде воля Твоя».Мабуть усі ми цього найбільше прагнемо-  виконувати волю Божу. А також усі ми знаємо, що воля Божа і післаництво Вселенської Церкви- євангелізація світу. Якщо ми не думали, не робили цього в минулому- це не причина, щоб не займатися у майбутньому. Візьмемося щиро за доручене завдання и станемо працювати «поки ще день»! Наше покоління має свою відповідальність за євангелізацію. Ми не можемо привести до Бога тих, хто жив до нас. А наступні покоління не зможуть євангелізувати наших сучасників. Тільки  ми відповідальні перед Богом за людей котрі живуть сьогодні і ще не чули про Христа і Його Церкву. Можливо Господь кличе на свою ниву і Вас, а коли так, будьте послушні Його поклику. Кажіть від усього серця: «Ось я, Господи, пішли мене»! А можливо Господь хоче, щоб Ви підтримували місіонерів своєю лептою, або молилися за місію.  Будьте вірні у цьому.
 
<< Початок < Попередня 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Наступна > Кінець >>

Сторінка 44 з 51
 
 

 

 

Останнє повідомлення: 3 роки, 9 місяці тому
  • madmin : Тож усе я вважаю за втрату ради переважного познання Христа Ісуса, мого Господа, що я ради Нього відмовився всього, і вважаю все за сміття, щоб придбати Христа. Фл.3.8

    Лише зареєстровані
    користувачі можуть
    залишати повідомлення


Знакомства по украине и россии