Головна
Про сайт
Статті блогу
Література
Завантаження
Галерея
Контакти
   

Допоміжні матеріали

Відео Відео
Опитування

Який рівень проповіді у вашій Церкві?

Проповідь актуальна, цікава, добре підготована - 66.7%
Бажано кращої - 25.9%
Не підготована, або відсутня - 7.4%

Total votes: 27
The voting for this poll has ended on: 10 лют. 2016 - 11:32
Останні коментарі
  • Дякую, читаючі ці проповіді багато беру для себе.. :-) Весь коментар...
    21.10.16 14:59
  • Низький уклін і Вам, Вчителю. За мудрість, скромність, за мужність. Ви, отче, є ... Весь коментар...
    05.10.16 13:16
  • Слава Ісусу Христу! Вкотре перечитую Слово Боже, процитоване в проповіді о. Миха... Весь коментар...
    28.09.16 12:56
  • Слава Ісусу Христу! Кожного разу, коли роздумую над Вашою наукою на Євангельські... Весь коментар...
    30.06.16 09:25
  • Христос рождається! З великим сумом роздумую над словами проповіді про грані соб... Весь коментар...
    25.01.16 16:39
Євангелізаційні спільноти
Місійні терени

Соціальні мережі

facebook facebook
Twitter

Новини RSS

feed-image Feed Entries

Зараз на сайті

На даний момент 19 гостей на сайті
11
жовт.
2011
Велике покликання Друк e-mail
Євангелізація
mrБагатогранну подію описує євангеліст Лука у п’ятому розділі. Це не просто історія, що відбулася колись давно, але Боже слово, яке через простір і час сьогодні скероване до кожного з нас. Щоб ми його слухали, розумували, ним жили.
Рибалки вийшли з човнів і полоскали сіті, які були порожніми. Всю ніч вони трудилися і нічого не піймали. Можемо собі уявити  настрій рибалок після невдалої цілонічної праці. Адже для них рибалка – це не хобі, не приємний відпочинок, а ремесло, з якого вони мали прожиток.  Хто із нас не переживав подібні моменти невдач, змарнованого часу і труду? У такі хвилини здається, що все іде не так, нічого не виходить і ти не здатний до праці.  В такий дипресивний момент життя до їхнього човна входить Ісус і говорить Слово.  Рибалки у човні і народ Його слухають.
 
06
жовт.
2011
Віра ханаанянки. Неділя сімнадцята. Друк e-mail
Проповіді
Ще одну зустріч Бога і людини описує євангелист Матей у п’ятнадцятому розділі. На перший погляд – жінка шукає Ісуса, щоб допомогти своїй дочці, але коли поглянемо ближче,  побачимо, що це Ісус її знаходить, прийшовши з Галилеї у сторони Тиру та Сидону, а після зустрічі знову – повертається у Галилею. Звернімо увагу на  розвиваюток подій.
Жінка - чужоземка побачивши Ісуса, спершу  здалеку кричала: «Господи, Сину Давидів, змилосердись наді мною; бо мою дочку тяжко мучить біс.» Це була просьба, молитва з вірою. Господь хотів перемінити  цю віру у довіря, а також навчити її і нас правдивої молитви. «Він не відповів їй жодним словом.» Звичайно,  мовчанка не була ознакою байдужості до терпіння жінки і її дочки, але це було випробуванням її віри.  Вона, продовжувала кричати і молити Його, надіючись, що буде почута. Тут помічаємо наполегливість, постійність у молитві. Багато людей перестають молитися, коли не отримують негайної і бажаної відповіді. Хтось уявляє  молитву як автомат для кави- поклав монету і отримав своє замовлення.
 
24
вер.
2011
Неділя пятнадцята Друк e-mail
Проповіді
Що ви думаєте про Христа?» – це ключове питання нашого життя?   Колись Ісус запитува у Петра: «За кого люди мене мають», потім важливе питанні для  учнів: «За кого ви мене маєте?» Ким є для нас Христос? Чи він є нашим Богом, Господом життя, Батьком?  Не на словах, але в самому  серці  наших думок, поглядів і оцінок. Бо «Не кожен, хто говорить Господи, Господи спасеть…»  Якщо Господь є наши батьком, то  любити Його маю «Всім своїм серцем, і всією своєю душею, і всією своєю думкою». Не частинкою серця, навідь не 99,9 відсотків, але усі почуття і любов Йому повинні належати- на 100відсотків, до кінця. Не має в моєму серці бути чогось, що противне волі Бога, прив’язання до якоїсь марноти. В пророка Малахії є слова дуже дотичні до сьогоднішніх роздумів: «Син прославить батька і раб свого пана. І якщо Я батько, де є моя слава? І якщо Я Господь, де є мій страх?»  (Мал.1:6).
 
16
вер.
2011
Вірність євангелізації Друк e-mail
Євангелізація
logПромовляючи кожен день  молитву Господню просимо «…Нехай буде воля Твоя».Мабуть усі ми цього найбільше прагнемо-  виконувати волю Божу. А також усі ми знаємо, що воля Божа і післаництво Вселенської Церкви- євангелізація світу. Якщо ми не думали, не робили цього в минулому- це не причина, щоб не займатися у майбутньому. Візьмемося щиро за доручене завдання и станемо працювати «поки ще день»! Наше покоління має свою відповідальність за євангелізацію. Ми не можемо привести до Бога тих, хто жив до нас. А наступні покоління не зможуть євангелізувати наших сучасників. Тільки  ми відповідальні перед Богом за людей котрі живуть сьогодні і ще не чули про Христа і Його Церкву. Можливо Господь кличе на свою ниву і Вас, а коли так, будьте послушні Його поклику. Кажіть від усього серця: «Ось я, Господи, пішли мене»! А можливо Господь хоче, щоб Ви підтримували місіонерів своєю лептою, або молилися за місію.  Будьте вірні у цьому.
 
14
вер.
2011
Неділя чотирнадцята Друк e-mail
Проповіді
cЧасто, на запитання, чим християнство відрізняється від інших релігій можна почути добру відповідь:  всі релігії навчають, що потрібно робити, а християнство вчить, що Бог зробив. Відповісти на запрошення, прийняти те, що Спаситель для нас зробив. Свята Тереза порівнювала це із ліфтом, яким Бог бажає підняти нас на висоти Духа.  Ми не можемо своїми силами піднятися на вершини святості, але можемо дозволити Богу нас підняти, коли цілим серцем запрагнемо святості.
Бог запросив нас, знайшов на роздоріжжях і перехрестях життя. Були ми зігнуті тягарем гріха, не бачили правди. Запросив на свій приготований бенкет не за нашу гідність, але, тому, що бажав цю вічну трапезу розділити з нами. Господь зняв лахміття наших гріхів, очистив  власною кровю на хресті. Одягнув кожного у весільну одежу.
 
<< Початок < Попередня 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Наступна > Кінець >>

Сторінка 43 з 50
 
 

 

 

Останнє повідомлення: 3 роки, 5 місяці тому
  • madmin : Тож усе я вважаю за втрату ради переважного познання Христа Ісуса, мого Господа, що я ради Нього відмовився всього, і вважаю все за сміття, щоб придбати Христа. Фл.3.8

    Лише зареєстровані
    користувачі можуть
    залишати повідомлення


Секс знакомства пермь без регистрации с номерами телефона