Головна
Про сайт
Статті блогу
Література
Завантаження
Галерея
Контакти
   

Допоміжні матеріали

Відео Відео
Опитування

Який рівень проповіді у вашій Церкві?

Проповідь актуальна, цікава, добре підготована - 66.7%
Бажано кращої - 25.9%
Не підготована, або відсутня - 7.4%

Total votes: 27
The voting for this poll has ended on: 10 лют. 2016 - 11:32
Останні коментарі
  • Дякую, читаючі ці проповіді багато беру для себе.. :-) Весь коментар...
    21.10.16 14:59
  • Низький уклін і Вам, Вчителю. За мудрість, скромність, за мужність. Ви, отче, є ... Весь коментар...
    05.10.16 13:16
  • Слава Ісусу Христу! Вкотре перечитую Слово Боже, процитоване в проповіді о. Миха... Весь коментар...
    28.09.16 12:56
  • Слава Ісусу Христу! Кожного разу, коли роздумую над Вашою наукою на Євангельські... Весь коментар...
    30.06.16 09:25
  • Христос рождається! З великим сумом роздумую над словами проповіді про грані соб... Весь коментар...
    25.01.16 16:39
Євангелізаційні спільноти
Місійні терени

Соціальні мережі

facebook facebook
Twitter

Новини RSS

feed-image Feed Entries

Зараз на сайті

На даний момент 28 гостей на сайті
09
січ.
2012
Місійні доручення Друк e-mail
Місія
«Ідіть по цілому світові, та всьому створінню Євангелію проповідуйте!»(Мар.16:15)
У світі проживає більше шести міліардів людей. Величезна кількісь, яку важко уявити. Більша частина з них ще не чула євангельської вістки про Христа і Його Церкву. З висоти свого престолу Бог бачить увесь світ, кожну країну, націю і народність. Бог знає їхні духовні потреби і бажає  спасіння. Господь хоче, щоб ми дивилися на світ Його очима- бажаючи спасіння кожної душі. Але кругозір багатьох християн обмежений своїм селом, «власною»  церквою. Чому наш погляд обмежений, провінційний? Хіба ми важливіші для Бога, ніж будь-який інший народ на землі?
 
23
груд.
2011
Місце для Христа Друк e-mail
Проповіді
R« І породила вона свого Первенця Сина, і Його сповила, і до ясел поклала Його, бо в заїзді місця не стало для них...» (Лук.2:7)
Згідно пророка Міхея, місцем народження Спасителя мав стати Вифлеєм (Мих5.2,3). Цар Август для збору податків обявив перепис населення по родах(згідно юдейського звичаю). Усі потомки Давида зібралися у Вифлеємі, звідки походив їхній рід. У Йосифа не було рідні в місті, які могли б їх прийняти. Довкола міста було багато гостинниць, але вони також були переповнені. Свята родина рухалася повільно і прибули пізно. Йосиф і Марія, якій прийшла пора родити заночували у хліві. Ясла стали місцем, де було покладено дитину. У стайні був народжений Цар Світу. Розважмо сьогодні причину такого приниження Божого Сина. Він поклався у яслах, «бо в заїзді місця не стало для них»
Від першої миті свого приходу на землю Спаситель показує нам приклад смирення. Як подібні ясла і хрест, що знаходяться в різних кінцях земного життя Ісуса. Чужі ясла і чужий хрест.
 
04
січ.
2012
Не стане місця... Друк e-mail
Проповіді
Для святої родини не було місця в заїзді. Сьогодні європейські політики проганяють Христа з нашого  континенту, телебачення, реклама, погоня з грошима не залишать для Нього місця в родинах. Його нікуди не хочуть запрошувати. Поступово у нас не залишається часу для спільної молитви, духовної розмови, молитовної зустрічі чи розважання над Святим Письмом. Толеруємо гріх, мовчимо на відверте беззаконня. Все меньше уроків християнської етики у школах, катехизації у храмах, часу для молитви. Якщо відкриємо, запросимо Христа- наше серце стане верепом, у якому, не зважаючи на його убогість і пустоту народиться Христос. Коли  відкриєш двері для Христа,  твоє серце, твоя душа і  твоє життя стане територією Божого Царства. Кругом може бути темрява, ніч і холод, але в душі, кора прийняла Христа – інше життя.
 
02
груд.
2011
Добрий самарянин- неділя двадцять пята Друк e-mail
Проповіді
s«Що робити, щоб вічне життя осягнути?»- запитав законовчитель Ісуса. Можливо хотів втягнути Його у дискусію, суперечки, оскаржити перед народом. Христос примушує лукавого законника самому відповісти на запитання. Книжник  дослівно повторив слова з Втрозаконня 5,5; і Лев.29,18 про любов до Бога і ближнього. А хто мій ближній?- Продовжував запитувати законник. Можливо це тільки євреї, або лише знавці закону. На це питання Ісус відповів чудовою притчею. Чоловік, який лежав край дороги для самарянина був людиною іншої нації, іншої віри і (принаймі в цей момент) нижчого соціального статусу. За всіма людськими ознаками – на краю дороги лежав зовсім «чужий».
 
16
лист.
2011
Малі спільноти - жива парафія Друк e-mail
Сучасна парафія, якою вона повинна бути? Люди, які приходять у храм не знаючи один одного і виходять з нього ніким не помічені, чи велика родина, що складається із багатьох живих спільнот? У традиційних, великих парафіях сучасна людина губиться, статус прихожанина її більше не задовольняє. Справді віруючий християнин, або навідь людина,котра шукає Бога прагне чогось більшого ніж данина традиції, чи зовнішні форми богопочитання. В той же час Церква може поділитися, запропонувати Божому люду духовну поживу із скарбів Святого Письма, святоотцівської спадщини, глибини літургійних текстів. У світі, серед сотень тисяч осіб, людина почувається самотньою,не захищеною, зайвою. Діти і молодь, люди різного віку і становища приходять до церкви шукаючи різного роду допомоги, підтримки, хочуть щоб їх почули, зрозуміли. Кожна людина є унікальною особистістю, із власним характером, поглядами, тільки їй притаманни талантами. З давна у Цекві існували різні братства, сестритства, товариства, апостольства де усі бажаючі  мали можливість для вдосконалювати свою молитву, розвивати духовне життя.   Добре відомі і поширені апостольство молитви, що особливо шанувало Серце Ісуса, марійські  та вівтарні дружини, засновуване отцями редемптористами братство Матері Божої неустанної помочі, товариство доброї смерті та інші.Відповідно до змін часу і нових пошуків Святий Дух, що завжи творить все нове, народжує  до життя і апостоляту нові спільноти.
 
<< Початок < Попередня 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Наступна > Кінець >>

Сторінка 41 з 50
 
 

 

 

Останнє повідомлення: 3 роки, 5 місяці тому
  • madmin : Тож усе я вважаю за втрату ради переважного познання Христа Ісуса, мого Господа, що я ради Нього відмовився всього, і вважаю все за сміття, щоб придбати Христа. Фл.3.8

    Лише зареєстровані
    користувачі можуть
    залишати повідомлення


Секс втроём барнаул