Головна
Про сайт
Статті блогу
Література
Завантаження
Галерея
Контакти
   

Допоміжні матеріали

Відео Відео
Опитування

Який рівень проповіді у вашій Церкві?

Проповідь актуальна, цікава, добре підготована - 66.7%
Бажано кращої - 25.9%
Не підготована, або відсутня - 7.4%

Total votes: 27
The voting for this poll has ended on: 10 лют. 2016 - 11:32
Останні коментарі
  • Дякую, читаючі ці проповіді багато беру для себе.. :-) Весь коментар...
    21.10.16 14:59
  • Низький уклін і Вам, Вчителю. За мудрість, скромність, за мужність. Ви, отче, є ... Весь коментар...
    05.10.16 13:16
  • Слава Ісусу Христу! Вкотре перечитую Слово Боже, процитоване в проповіді о. Миха... Весь коментар...
    28.09.16 12:56
  • Слава Ісусу Христу! Кожного разу, коли роздумую над Вашою наукою на Євангельські... Весь коментар...
    30.06.16 09:25
  • Христос рождається! З великим сумом роздумую над словами проповіді про грані соб... Весь коментар...
    25.01.16 16:39
Євангелізаційні спільноти
Місійні терени

Соціальні мережі

facebook facebook
Twitter

Новини RSS

feed-image Feed Entries

Зараз на сайті

На даний момент 55 гостей на сайті
04
жовт.
2014
День вчителя Друк e-mail
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Проповіді
В  Петра мав багато особистих недоліків, але мав запальний, гарячий характер.  Діти завжди приходять до вогню, сидять біля нього, гріються. Холод, навпаки, нікого не приваблює. Діти потребують жару нашої доброти, вогню ідей. Учні проводять у школі більше часу, ніж у дома, часто вчителі мають більший вплив на дитину ніж батьки.
В Петра був досвід життя. Це роки перебування поряд з Господом, досвід власних падінь, вдячність за прощення… У нас теж є досвід, який допоможе у вихованні дітей. Кожна дитина, яка приходить до нас сумною, повинна відійти потішеною, а не навпаки, кожен занепокоєний учень має відійти від учителя заспокоєним, з миром у серці.
«Якщо любиш – паси Мої ягнята». Якщо любиш – навчай. Щоб запалити, потрібно горіти, щоб навчити любові, потрібно самому любити. Вчитель не тільки джерело інформації, але приклад життя. Для людей і дітей ви є будете вчителем завжди – сім день на тиждень, двадцять чотири години на добу. Ісус говорить, що пастир (вчитель) не наймит, якому вівці не належать, але добрий пастир (вчитель) життя своє кладе за овець( своїх учнів). Які вчителі – такі учні, які вчителі – така громада.
«Паси ягнят» - це не хобі, чи тільки в робочий час, це  - назавжди! Зазвичай пастухи – це скромні і працьовиті люди. Про них не пишуть в газетах, вони не є героями телебачення. Праця вчителя теж не помітна – вдень уроки, у вечері – підготовка до уроків, а ще – молитва за дітей, вирішення труднощів та проблем і багато інших різних справ… Наше суспільство не цінує праці вчителя. Нажаль «діячі» шоу бізнесу за годинну розважальну програму чи концерт отримують більшу винагороду, ніж вчитель за роки важкої праці. Але в майбутньому наш небесний вчитель «благословенними» кожного справжнього вчителя – християнина.
Пасти ягнят, означає годувати їх, давати їжу на кожен день. Якщо урок не підготований – діти голодні. Навчання дітей – важка праця. Ніщо так не втомлює як праця з людьми. Педагог не матиме успіху без повної посвяти дітям.
Без любові вчитель подібний до коваля, що працює без вогню, до будівельника, який будує без розчину. Без любові не має виховання. Чи любиш ти Мене? Смілива і чесна людина  не боїться самокритики. Доброму вчителеві не страшно перед Богом відкрити найприхованіші куточки своєї душі.
Дорогі вчителі, знаю про ваше велике бажання спасати дітей. Будьте сміливі та повні любові. Бог, який через вас вже врятував багатьох дітей, ще багатьох спасе. Завжди молюсь за вас. Ви з  великою радістю побачите сотні ваших дітей, які ви привели до Христа!

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

 
 

 

 

Останнє повідомлення: 3 роки, 5 місяці тому
  • madmin : Тож усе я вважаю за втрату ради переважного познання Христа Ісуса, мого Господа, що я ради Нього відмовився всього, і вважаю все за сміття, щоб придбати Христа. Фл.3.8

    Лише зареєстровані
    користувачі можуть
    залишати повідомлення


Знакомства новокузнецк девушка