Головна
Про сайт
Статті блогу
Література
Завантаження
Галерея
Контакти
   

Допоміжні матеріали

Відео Відео
Опитування

Який рівень проповіді у вашій Церкві?

Проповідь актуальна, цікава, добре підготована - 66.7%
Бажано кращої - 25.9%
Не підготована, або відсутня - 7.4%

Total votes: 27
The voting for this poll has ended on: 10 лют. 2016 - 11:32
Останні коментарі
  • Дякую, читаючі ці проповіді багато беру для себе.. :-) Весь коментар...
    21.10.16 14:59
  • Низький уклін і Вам, Вчителю. За мудрість, скромність, за мужність. Ви, отче, є ... Весь коментар...
    05.10.16 13:16
  • Слава Ісусу Христу! Вкотре перечитую Слово Боже, процитоване в проповіді о. Миха... Весь коментар...
    28.09.16 12:56
  • Слава Ісусу Христу! Кожного разу, коли роздумую над Вашою наукою на Євангельські... Весь коментар...
    30.06.16 09:25
  • Христос рождається! З великим сумом роздумую над словами проповіді про грані соб... Весь коментар...
    25.01.16 16:39
Євангелізаційні спільноти
Місійні терени

Соціальні мережі

facebook facebook
Twitter

Новини RSS

feed-image Feed Entries

Зараз на сайті

На даний момент 81 гостей на сайті
25
лип.
2012
Ісус шукає тебе... Друк e-mail
Рейтинг Користувача: / 4
НайгіршеНайкраще 
Проповіді

ps??Добрий пастир- Ісус Христос, іде шукати загублену овечку і шукає її поки не знайде. Він турбується про нас, дає щоденно поживу, захищає від ворогів. «Я- добрий пастир. Добрий пастир життя своє за овець покладе.»(Иоан.10:11)
Господь шукає заблукану в гріхах людину. Тільки любов примушує Його шукати. В пошуках загубленої людини Він був розпятий, похований, але воскрес на третій день- смертю смерть подолав! На початку історії людства Бог кликав до впалого Адама: «Адаме, де ти?»  Сьогодні Він шукає кожного з нас на дорогах життя і як добрий Батько в сльозах і муках любові кличе: де ти?  Бог дуже добре знає де ми знаходимося і яку рану завдав нам гріх, але хоче, щоб ми це зрозуміли, опам’яталися і забажали спасіння. Не для того, Христос помирав на хресті, щоб залишити грішника без надії. На дні  гріха ми не самі- Христос приходить до нас, щоб звільнити від депресії, суму, зневіри. Його називали другом грішників, таким Він залишається і сьогодні. Без Нього вони загинуть!


Коня можна привести до річки, але ніхто не примусить його пити воду. Так і ніхто не може примусити людину покаятися, прийняти Христа,  жити з Христом. Бог нікого не спасає насильно. Якщо грішник захоче- Бог спасе його.
«Ходіть же й розсудимось, - говорить Господь. Коли б гріхи ваші були, як багряниця, вони стануть білими, як сніг; коли б, мов кармазин, були червоні, стануть, як вовна.»(Іс.1:18)
Часто людина вагається своєму виборі і є непостійною, Ісус Навин каже:«вибирайте собі сьогодні, кому хочете служити».  Бог довготерпеливий, але відкладаючи з дня на день своє покаяння  «не спокушаймо Господа, як деякі з них спокушали, то й загинули.» (1Кор.10:9)
Історія людства знає багато сенсаційних знахідок. Достатньо згадати  віднайдені затонулі кораблі, древні рукописи, історичні артефакти. Або пригадайте, як ми радіємо знайшовши загублену річ. Та Найграндіозніша знахідка у світі – це розкаяний і спасенний грішник. Кожна людина цінніша за все золото світу. Таку знахідку ні з чим не можна порівняти.
Знайшовши заблукану овечку, добрий пастир бере її на руки і несе. Знайшовши заблукану людину Христос не сварить її, але нас «своїми». Ісус несе свою знайдену овечку на плечах. Він тримає нас на своїх руках! Ми живемо на його руках: « і даю я їм життя вічне, і не пропадуть вони повіки, і ніхто не вирве їх із рук моїх».(Иоан.10:28). Пастир несе віднайдену овечку «до дому». Дім- це місце миру і спокою, місце радості, прощення, турботи. Саме цього прагне наша душа. «Отак, кажу вам, що на небі буде більша радість над одним грішником, що кається, ніж над дев'ятдесят дев'ятьма праведниками, що їм не треба покаяння»(Лук.15:7).  Радіє Бог, радіють ангели  на небі, радіють усі, хто молився і шукав. Кожне покаяння дарує радість небесам!
Може і ти думаєш у своєму серці: «Кому я потрібен?» Ти потрібен Богу, Христос, помираючи на хресті бачив тебе і хотів спасти. Мати -Церква проповідуючи Євангеліє шукає тебе. Для багатьох людей твоє життя стане знаком надії. Дорогий брате чи сестро, Спаситель зробив усе можливе, щоб спасти тебе. Він вийшов тобі назустріч. Зроби крок до Нього!


 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

 
 

 

 

Останнє повідомлення: 3 роки, 7 місяці тому
  • madmin : Тож усе я вважаю за втрату ради переважного познання Христа Ісуса, мого Господа, що я ради Нього відмовився всього, і вважаю все за сміття, щоб придбати Христа. Фл.3.8

    Лише зареєстровані
    користувачі можуть
    залишати повідомлення


Erotisk dating Bjørkelangen