Головна
Про сайт
Статті блогу
Література
Завантаження
Галерея
Контакти
   

Допоміжні матеріали

Відео Відео
Опитування

Який рівень проповіді у вашій Церкві?

Проповідь актуальна, цікава, добре підготована - 66.7%
Бажано кращої - 25.9%
Не підготована, або відсутня - 7.4%

Total votes: 27
The voting for this poll has ended on: 10 лют. 2016 - 11:32
Останні коментарі
  • Дякую, читаючі ці проповіді багато беру для себе.. :-) Весь коментар...
    21.10.16 14:59
  • Низький уклін і Вам, Вчителю. За мудрість, скромність, за мужність. Ви, отче, є ... Весь коментар...
    05.10.16 13:16
  • Слава Ісусу Христу! Вкотре перечитую Слово Боже, процитоване в проповіді о. Миха... Весь коментар...
    28.09.16 12:56
  • Слава Ісусу Христу! Кожного разу, коли роздумую над Вашою наукою на Євангельські... Весь коментар...
    30.06.16 09:25
  • Христос рождається! З великим сумом роздумую над словами проповіді про грані соб... Весь коментар...
    25.01.16 16:39
Євангелізаційні спільноти
Місійні терени

Соціальні мережі

facebook facebook
Twitter

Новини RSS

feed-image Feed Entries

Зараз на сайті

На даний момент 51 гостей на сайті
08
квіт.
2015
Поглянь на Хрест - отримай зцілення! Друк e-mail
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 
Нотатки
untitled1«І, як Мойсей підніс змія в пустині, так мусить піднесений бути й Син Людський, щоб кожен, хто вірує в Нього, мав вічне життя» Ів.3.14-15.
 Біблійний уривок пригадує вихід Євреїв з Єгипту. Близько двох мільйонів людей вийшли з Єгипту. Вони були не досконалі і часто далекі від Бога.  Але Бог любив їх. Господь вивів їх з Єгипту, щоб через досвід пустині виховувати і освячувати.  Позаду залишався Єгипет, перехід через Червоне море, попереду - обіцяна земля. Бог для них приготував землю, але вони не готові, Бог хоче їх привести, але  вони пригадують життя в Єгипті і нарікають:
«І промовляв той народ проти Бога та проти Мойсея: Нащо ви вивели нас із Єгипту, щоб ми повмирали в пустині? Бож нема тут хліба й нема води, а душі нашій обридла ця непридатна їжа2(Чис.21:5).  Це нагадує нас. Ми ідемо через пустиню гріховного світу. Минуле гріховне життя часто манить назад…  Господь вів свій народ, хоча вони були далекі від досконалості. Він веде свою Церкву через бурі житейського моря до пристані вічності, де все буде нове. Бог виховує свій народ.
Це велика радість - бути  справжнім християнином. Бути християнином не просто. Ціна слідування за Господом - не оглядатись назад, не жаліти за Єгиптом. В дорозі вони почали нарікати на Бога. Небезпека завжди чатує на нас. «Диявол ходить як лев рикаючий…» Але  Бог, який  вів свій народ, веде і нас. Бути християнином не легко, але радісно. Бути християнином - це не тільки відвідувати церкву, раз у місяць сповідатися. Християнство - це стиль життя, щоденна євангелізація. Ми армія, яка веде війну  проти «духів злоби».
Раптом у таборі почулися вигуки болю. Змії почали жалити людей. вони кусали народ. «І померло багато народу з Ізраїля»Чис.21.6.   Люди стали хворіли і помирали. В наші доми теж часто приходить нещастя. В когось чоловік алкоголь більше любить ніж дітей, в когось дитина звернула на злу дорогу,  проблеми у стосунках, зради, матеріальні труднощі…  В хвили болю і розпачу людина плаче і шукає порятунку. До кого звернутися, до кого прийти? У зміїв була причина жалити людей      - гріх і невірство народу. Змії, які тоді жалили людей, приносили фізичну смерть. Але укус гріхів набагато страшнішим. Жало гріха вбиває не тільки дочасне життя. але і краде вічність. Рана гріха смертельна для душі. Єдино можливий вихід для народу - звернутися до Бога. Мойсей не міг нічим допомогти. Народ звернувся до Бога і Бог врятував їх: «І прийшов народ до Мойсея та й сказав: Згрішили ми, бо говорили проти Господа та проти тебе. Молися до Господа, і нехай Він забере від нас цих зміїв. І молився Мойсей за народ».(Чис.21:7); «І зробив Мойсей мідяного змія, і виставив його на жердині. І сталося, якщо змій покусав кого, то той дивився на мідяного змія і жив!»(Чис.21:9).
Бог і в двадцять першому столітті кличе людей, дає можливість зцілення від укусів гріха. «Прийдіть до Мене, усі струджені та обтяжені, і Я вас заспокою!»(Матв.11:28).
На  Христа розп’ятого дивляться мільярди живучих на землі, Спаситель відкритий для усіх. Він зцілив кожного, хто з вірою і покаянням до Нього прийшов.
«І, як Мойсей підніс змія в пустині, так мусить піднесений бути й Син Людський, щоб кожен, хто вірує в Нього, мав вічне життя» - це єдиний засіб від гріховної отрути. Коли ти спіткнувся, а може втомився – іди до Христа, Він є джерелом життя. Дивись на Христа! «Хто хоче…» Господь нікого не примушує, ніжно, не нав’язливо запрошує прийняти спасіння.
Куди ми дивимось? Дивлячись на Христа, ти ніколи не будеш осоромлений, дивлячись на Христа –  не будеш переможений. Не тому, що ти сильний, а тому, що Він сильний і святий.
Цілющий  хрест Голгофи вже дві тисячі літ дарує прощення і зцілення від вічної смерті. «Він спасе людей своїх від гріхів їх…» Змії повзуть табунами, але в нас є Спаситель…
Пам’ятай завжди, що за тебе помер Спаситель, Син Божий. Так, ми немічні і грішні. Але ми можемо зробити найбільший вчинок – відкрити своє серце для Христа!  Яке дивне милосердя Боже! Людина відвертається від Бога любові, але Божа любов ніколи не відвертається від людини. Якби Господь відвернувся і відмовився від нас, де б ми були? Якби Він надав нас самим собі, тоді наша вічна загибель була б неминуча. Вивлеємські ясла відомі всьому світу не тому, що вони гарні, а тому, що в них народився Христос! Сила Церкви – Христос, сила і слава християн – Христос живучий в наших серцях!
Ми згадуємо смерть, а Він живий і любить тебе. Ми хочемо заслужити любов. Нас ще не було на цій землі, наших батьків ще не було, а Він вже любив нас. Голгофа довела Його любов. Господь хоче, щоб ми прийняли цю Любов, жили цією любов’ю і на небесах зустрілися з цією Любов’ю.
Без присутності Бога в серці, диявол знищить твоє життя. Слово Боже говорить : «візьміть щит віри…» Христос Переможець кличе своїх дітей до перемоги! До тих пір, поки Слово Боже проповідується на землі, є ще можливість почути…
Чуємо крики мільйонів наркомані, алкоголіків, в’язнів. Вони помирають в агонії, а ми покликані показати їм джерело зцілення. Ми називаємо себе християнами! Це означає, що ми повинні наслідувати Христа. Будучи членами однієї великої християнської сім'ї, ми повинні піклуватися про наших братів. Але де ж наші брати? Запитайте у Христа. Коли я буду піднесений від землі, всіх притягну до Себе (Іоан.12.32), говорив Спаситель ... Так, всіх людей! Знайдіть хоч одну душу, яку б Христос відштовхував, хоч одну таку, за яку б Його кров не пролилася.
Хрест Христовий - наш захист від диявола. Лікарство від гріха - кров Божого сина! Ми повинні іти і в цей світ і говорити: є Господь, є надія. Він мене простив, Він і тебе простить.
Христос помер за вас. Прийдіть же зараз до Нього, поки голос Божого милосердя все ще запрошує вас, поки Дух Святий ніжно тягне вас до покаяння. Прийдіть, улюблені, Господь очікує вас! Господь простить і благословить вас. Прийдіть!

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

 
 

 

 

Останнє повідомлення: 3 роки, 5 місяці тому
  • madmin : Тож усе я вважаю за втрату ради переважного познання Христа Ісуса, мого Господа, що я ради Нього відмовився всього, і вважаю все за сміття, щоб придбати Христа. Фл.3.8

    Лише зареєстровані
    користувачі можуть
    залишати повідомлення


http://spbgup-kirov.ru/plan-cul-avec-belle-salope-chaux-des-pres.html