Головна
Про сайт
Статті блогу
Література
Завантаження
Галерея
Контакти
   

Допоміжні матеріали

Відео Відео
Опитування

Який рівень проповіді у вашій Церкві?

Проповідь актуальна, цікава, добре підготована - 66.7%
Бажано кращої - 25.9%
Не підготована, або відсутня - 7.4%

Total votes: 27
The voting for this poll has ended on: 10 лют. 2016 - 11:32
Останні коментарі
  • Дякую, читаючі ці проповіді багато беру для себе.. :-) Весь коментар...
    21.10.16 14:59
  • Низький уклін і Вам, Вчителю. За мудрість, скромність, за мужність. Ви, отче, є ... Весь коментар...
    05.10.16 13:16
  • Слава Ісусу Христу! Вкотре перечитую Слово Боже, процитоване в проповіді о. Миха... Весь коментар...
    28.09.16 12:56
  • Слава Ісусу Христу! Кожного разу, коли роздумую над Вашою наукою на Євангельські... Весь коментар...
    30.06.16 09:25
  • Христос рождається! З великим сумом роздумую над словами проповіді про грані соб... Весь коментар...
    25.01.16 16:39
Євангелізаційні спільноти
Місійні терени

Соціальні мережі

facebook facebook
Twitter

Новини RSS

feed-image Feed Entries

Зараз на сайті

На даний момент 79 гостей на сайті
13
жовт.
2014
Християни - світло для світу! Друк e-mail
Рейтинг Користувача: / 3
НайгіршеНайкраще 
Нотатки
sv«Ви світло для світу» Мт.5.14. Так євреї називали видатних рабинів. Мабуть дивувалися фарисеї, коли Ісус так звертався до своїх учнів – простих селян і рибаків. По суті, Христос говорив: не рабини, не  книжники, не синедріон, але покірні учні, ви – світло для світу. Христос називає учнів світлом на самому початку їхнього служіння. Не тому, що вони ним вже були, а тому, що ним мали стати. Він говорить:«Ви  - світло для світу»,  віра  приносить світло. Правдива віра в Христа веде людину від  темряви до світла богопізнання.
Проникаючи в кожну кімнату душі, воно освітлює все навкруги і починає через вікна світити людям. Бути місіонером надії, зіркою в дорозі – в цьому і є покликання християн. З плином років, зростаючи у пізнанні Христа, світло буде ставати яскравішим. Якщо християнин прагне святості – він не може не світити.
«Ви світло для світу» - Звичайні чоловіки та жінки, які працюють на городі, в школі, на підприємстві. Кожен,  хто знайшов потіху у Христі і з радістю несе звання Божої дитини.
Перед тим, як стати світлом, ми самі повинні отримати це світло.  Інакше  ніколи не зможемо світити. Без дотику Святого Духа, ми як незапалені світильники.
«Ви  - свідки Мої», - говорить Господь. Ми повірили в це і не можемо мовчати, пізнали Добру Новину і тому звіщаємо її.  Бог доручив нам нести Євангелію в усі кінці землі, старатися щоб кожен пізнав Господа і отримав мир.
Які благословення приносить це велике покликання?
1. Проповідь Євангелії рятує душі і міняє життя багатьох людей. Світ змінюється, коли спасенні грішники ідуть до заблуканих і приводять їх до Христа. Наша віра, якщо вони правдива, обов’язково буде мати вплив на інших. «Віруй в Господа Ісуса і спасешся ти і весь дім твій», - говорить Євангеліє. Через свідчення твоєї віри будуть спасенні твої діти, батьки, чоловік, або дружина. Це найближча місія. Жива віра неминуче вплине на домашніх.
2.Особиста євангелізація допомагає зростати у святості. Якщо збільшується сила світла – це помічають усі. Ми не може робити добро, перебуваючи у злі. Лише той, хто має щось цінне, може поділитися ним з іншими. Провідник повинен бути зрячим, що іншим показувати дорогу, сильним, щоб немічним допомагати. Працюючи для інших ми самі утверджуємося у вірі. Гаряче залізо звільняється від чорноти, швидкий потічок позбавляється нечистот, так і ревний християнин очищується від гріховних звичок.
3.Євангелізація рятує від егоїзму. Ми не приходимо в Церкву як сироти до інтернату, але знаходимо в Церкві братів і сестер, батьків і наставників. Ми отримуємо любов від  других християн, хтось отримує благословення через нас. Віруючі навчають у недільних школах, проповідують на вулицях, служать в лікарнях. Використовують тисячі способів нести світло і відшукувати в темряві тих, хто приходить до Церкви – Божої родини. Таким чином, використовуючи одних для навернення інших, Бог рятує нас від егоїзму.
4.Праця для Христа відкриває нові дари. Ніхто і не здогадується на що здатна людина, поки вона не загориться гарячим вогнем місії та євангелізації. Багато хто думає, що має тільки один талант, але варто приступити до праці і появляються десять нових талантів. Коли ми захоплені поривом, тоді самі не знаємо, звідки беруться сили. В праці зростає любов, надія, ревність, терпеливість. Обов’язки і можливості найскромніших із нас дуже великі. 4. Бездіяльність вбиває. Для людини не має нічого гіршого, ніж нічого не робити. Тоді дари покриваються іржею, а таланти закопуються в землю. Бог створив нас для служіння. Вогонь знищує свічку, але тільки тоді вона по справді живе.
5.Бажання приводити душі до Христа приведе до самовідречення. Вам доведеться мати справу з грубим поводженням, брехнею, обмовами, переживати невдячність, можливо – гоніння і смерть. Ісус говорив: «Якщо мене гонили, то і вас будуть гонити». Самовідречення і любов перемінюють в образ Христа!
Наскільки менше буває світла, коли хмари закривають сонце, якщо не має місяця – темрява покриває землю. Ми не маємо права відмовити у світлі людям, що ходять в темряві. Якщо я не розповім про Христа одній людині, він не навчить ще когось і так до безконечності. Всьому причиною моя байдужість. Ми рятувальники людських душ, або убивці – середини не має! Ваша мовчанка дозволить загинути багатьом. І навпаки – проповідь Євангелії врятує не тільки слухачів, але і їхніх дітей та внуків. Добре зерно, посіяне в серце дитини, може змінити все його життя і принести користь цілому народу. Ми несемо світло людям і тому даємо надію грішникам. Бог спас нас і зробив своїми послами. Обов’язки і привілеї імператорів, депутатів виглядають незначними в порівнянні з місією християн. Ми повинні нести світло, без якого не має життя, світло, що рятує від пекла і відкриває дорогу у безсмертя.

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

 
 

 

 

Останнє повідомлення: 3 роки, 7 місяці тому
  • madmin : Тож усе я вважаю за втрату ради переважного познання Христа Ісуса, мого Господа, що я ради Нього відмовився всього, і вважаю все за сміття, щоб придбати Христа. Фл.3.8

    Лише зареєстровані
    користувачі можуть
    залишати повідомлення


Sexdating Brekstad