Головна
Про сайт
Статті блогу
Література
Завантаження
Галерея
Контакти
   

Допоміжні матеріали

Відео Відео
Опитування

Який рівень проповіді у вашій Церкві?

Проповідь актуальна, цікава, добре підготована - 66.7%
Бажано кращої - 25.9%
Не підготована, або відсутня - 7.4%

Total votes: 27
The voting for this poll has ended on: 10 лют. 2016 - 11:32
Останні коментарі
  • Дякую, читаючі ці проповіді багато беру для себе.. :-) Весь коментар...
    21.10.16 14:59
  • Низький уклін і Вам, Вчителю. За мудрість, скромність, за мужність. Ви, отче, є ... Весь коментар...
    05.10.16 13:16
  • Слава Ісусу Христу! Вкотре перечитую Слово Боже, процитоване в проповіді о. Миха... Весь коментар...
    28.09.16 12:56
  • Слава Ісусу Христу! Кожного разу, коли роздумую над Вашою наукою на Євангельські... Весь коментар...
    30.06.16 09:25
  • Христос рождається! З великим сумом роздумую над словами проповіді про грані соб... Весь коментар...
    25.01.16 16:39
Євангелізаційні спільноти
Місійні терени

Соціальні мережі

facebook facebook
Twitter

Новини RSS

feed-image Feed Entries

Зараз на сайті

На даний момент 31 гостей на сайті
Місія


11
груд.
2012
Мусульмани- наші ближні Друк e-mail
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 
Місія

iCAOJE31U1400 років  історії християнсько- мусульманських відносин позначені постійними конфліктами і трагізмом. Як правило ці відносини характеризувалися упередженням, нетерпимістю і ворожнечею. В наш час різного роду звинувачення, некоректність, ворожнеча продовжують отруювати мусульмансько- християнські відносини.
 Минулого не можна знищити, але його не варто повторювати. Для нас, християн є тільки один варіант майбутнього: «Любіть один одного, як Я вас полюбив». Ісус не залишив своїм учням вибору: кого любити, за що і коли. Ближній не стане менш ближнім через свої релігійні переконання. Тому мусульманин - завжди наш ближній.

     
    23
    жовт.
    2012
    Місія-духовна битва. Друк e-mail
    Рейтинг Користувача: / 3
    НайгіршеНайкраще 
    Місія
    Якщо уважно читати християнську пресу, можна прийти до висновку, що ми виграємо духовну битву і втішаємося успіхом. В церковних газетах і журналах щедро хвалимо активних діячів, настоятелів і один одного. Кожна єпархіальна газета рясніє розповідями про великі успіхи і досягнення. Заспокоєні власними аплодисментами ми втрачаємо бачення дійсної картини євангелізації на світовій арені і в Україні. Ареальність є такою, що більше половини населення земної кулі ще ні разу не чули Добру Новину. В Україні тільки 1-4 % відсотки населення є практикуючими християнами. З міліонів християнської молоді тлише невеликий відсоток буруть участь в житі Церкви і поширенні віри. А це в часі глобального наступу ісламу та індуїзму. В європейських столицях порожніють храми і будуються мечеті, Бельгія незабаром стане першою мусульманською країною Європи.
     
    31
    лип.
    2012
    Місія - покликання кожного. Друк e-mail
    Рейтинг Користувача: / 7
    НайгіршеНайкраще 
    Місія

    christian-missions-trips-2Є багато різних покликань у світі, занять, видів праці. Подивляємо монументальні витвори людських рук, шедеври геніальних митців, геній відкриттів і досягнень. Мріємо залишити після себе слід на землі. Багатьом це вдається. Але є праця, наслідки якої тривають без перебільшення- вічно. Віднайдення душ для Бога.  Пророк Даниїл, що бачив пишність, розквіт і руїну великих держав свого часу, написав:  «Розумні сяятимуть небесним сяйвом, - і ті, що навернуть багатьох до справедливости, неначе зорі, повіки, назавжди.»(Дан.12:3) Мудрість і діла цього світу перейдуть, а хто виконує волю божу, перебуває навіки. Врятувати одну душу, важливіше, ніж побудувати найкращий храм. Віднайти одну душу для Христа набагато важливіше,ніж запалити в небі нову зірку, тому що зірки колись погаснуть, а душа буде сіяти вічно.

     
    27
    бер.
    2012
    Покликані до місії Друк e-mail
    Рейтинг Користувача: / 5
    НайгіршеНайкраще 
    Місія
    ev«Не буду мовчати я ради Сіону, і ради Єрусалиму не буду спокійний, аж поки не вийде, як сяйво, його справедливість, а спасіння його як горючий світильник! І побачать народи твою справедливість, а славу твою всі царі» (Іс.62.1).
    Христа - Світло істини для усіх народів несуть християнські місії. Світло правди досить могутнє, щоб освітити морок світу. Привабливість, сила правди, завоювання сердець- належать до самої суті християнства і не залежать від людської успішності, хоча наша співпраця збільшує їх ефективність. Послідовники Христа повинні не тільки світити, але іти і сіяти, проповідувати, свідчити Боже Слово! Звільняти людські душі. Ані на одну мить не припиняється боротьба між двома імперіями – Любові і силами найпотворнішого зла. Папа блаженний Іван Павло!! говорив про дві цивілізації: цивілізацію смерті та цивілізацію Любові. В цьому контексті Христос і Його Церква – імперіалістичні.
    Христос заповідав, щоб усі почули Добру Новину. Завойовували світ апостоли і перші учні, силою проповіді, любові, ціною терпінь і власного життя. У них не було людських планів та стратегій. Куди б вони не йшли – вони ішли із свідченням (Діян8.4;11,9)
     
    23
    січ.
    2012
    Боже слово - у кожен дім Друк e-mail
    Рейтинг Користувача: / 1
    НайгіршеНайкраще 
    Місія
     003Ви живети за межами України - в країнах СНГ і у Вас є потреба у катехизмі, Св.Письмі, духовній літературі? Ви бажаєте більше дізнатися про Греко- Католицьку Церкву, або у Вас є духовні потреби чи запитання?
    - Напишіть лист на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду   і ми з радістю постараємося Вам допомогти.
    Якщо у Вас є бажання долучитись до місійної праці і акції "Катехизми для місії", Ви прагните допомагати іншим знаходити Бога - відгукніться і Ваше бажання обовязково здійсниться. Вічність багатьох душ залежить від Вашого рішення.
     
    09
    січ.
    2012
    Місійні доручення Друк e-mail
    Рейтинг Користувача: / 2
    НайгіршеНайкраще 
    Місія
    «Ідіть по цілому світові, та всьому створінню Євангелію проповідуйте!»(Мар.16:15)
    У світі проживає більше шести міліардів людей. Величезна кількісь, яку важко уявити. Більша частина з них ще не чула євангельської вістки про Христа і Його Церкву. З висоти свого престолу Бог бачить увесь світ, кожну країну, націю і народність. Бог знає їхні духовні потреби і бажає  спасіння. Господь хоче, щоб ми дивилися на світ Його очима- бажаючи спасіння кожної душі. Але кругозір багатьох християн обмежений своїм селом, «власною»  церквою. Чому наш погляд обмежений, провінційний? Хіба ми важливіші для Бога, ніж будь-який інший народ на землі?
     
    08
    груд.
    2011
    Катехизми для місії Друк e-mail
    Рейтинг Користувача: / 1
    НайгіршеНайкраще 
    Місія
    S «Тож ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в Ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа, навчаючи їх зберігати все те, що Я вам заповів. І ото, Я перебуватиму з вами повсякденно аж до кінця віку! Амінь.» (Матв.28:19,20)
       Євангелізаційна спільнота Рух Назаретських Родин, група "Церква і місія", відповідаючи на заклик Церкви до євангелізації, прагне виконання Божої волі у згоді із словами Святого Письма, наукою Церкви про євангелізацію і положенням статуту спільноти.
    Споглядаючи виклики сучасності ми наповнені бажанням ділитися любовю. Тому спільно з  усіма бажаючими започатковуєм   євангелізаційну акцію «Катехизми для місії».
    У рамках цього проекту запрошуємо спільноти РНР у погодженні з своїми духовними відповідальними і аніматорами провести молитовні зустрічі і збірку добровільних пожертв з метою купівлі Святого Письма та катехизмів для місійних потреб Української Греко Католицької Церкви на сході України, Росії та Казахстану.
     
    05
    лист.
    2011
    Місіонерство Друк e-mail
    Місія
    333

    Місіонерство  означає, що кожен, хто пізнав Бога, Його любов, став членом Христової Церкви, сповіщає Євангеліє людству. Сповіщати Євангеліє- це сповіщати добру новину про те,що Ісус Христос Своєю смертю на хресті  спас нас від пекла, дарує прощення гріхів і вічне життя. Джерелом покликання до місіонерства є любляче серце Бога, яке кличе кожного: «Прийдіть до мене всі струджені і обтяжені і я заспокою вас». Євангеліє повинне бути донесене до кожного, бо в Царстві Христа, як говорить Слово Боже будуть присутні спасенні грішники з усіх племен і народів світу. Християни, якщо вони пізнали Христову любов і милосердя, сповнилися сили Святого Духа, не можуть не бути свідками. Християнство процвітало і поширювалося у  часи, коли було вірне своєму покликанню до місії та євангелізації світу. Великі церкви Північної Африки, Азії основані апостолами і їх учнями стрімко зростали і були благословені Господом, коли горіли місійним запалом, розвивалися   проповідництво, євангелізація невіруючих.  Коли згасав вогонь ревності, віруючі ставали літеплими, поширювався кар’єризм, єресі і як наслідок- криза, занепад, підкорення,світильники погасли. 

     
    31
    лип.
    2011
    Місія - головне завдання Друк e-mail
    Рейтинг Користувача: / 2
    НайгіршеНайкраще 
    Місія
    moreКілька подій, пережитих недавно стали підґрунтям для написання цих  роздумів. Спочатку брати – семінаристи з Дрогобича проводили у нашій парафії літню катехизацію. Два тижні стали днями віднови для багатьох дітей села.  Потім деканальний табір для молоді також проходив Голдашівці.   На завершення табору молодь передставила два євангелізаційні виступи у різних селах, проповідуючи Божу любов.  Дитячий табір ми провели на березі Чорного моря. Вчилися відпочивати з Богом. Духовний концерт дітей на сцені бази відпочинку  «Посейдон» став кульмінаційним моментом табору. В часі проведення цих заходів багато людей вперше почули живе свідчення про Божу любов, навернулися до Церкви через сповідь і святе Причастя. Ми сіяли Боже Слово і молилися, довіряючи Святому Духові дію в людських серцях.
    У духовній праці були задіяні три категорії  місіонерів:
     
    04
    лип.
    2011
    Ти місіонер! Друк e-mail
    Рейтинг Користувача: / 3
    НайгіршеНайкраще 
    Місія
    i23Ми знаємо, що святість- це покора і виконання волі Божої. Покора у виконанні волі Божої. Волею Бога також є євангелізація світу. Коли ми останній раз про це говорили у своїх проповідях, або чули у храмі? Часто можна прочитати статистичні дані про міліони віруючих і тисячі парафій, сотні побудованих храмів. Ці міліони віруючих, побожних людей, тисячі парафій живуть своїми локальними проблемами. Велика, жива ріка Йордан, його береги повні зелені, він несе свої води до Мертвого моря. Вода у цьому озері стояча, мертва, там немає нічого живого. Чому така різниця? З Мертвого моря не витікає ні одна річка, вода випаровується, а сіль залишається знищуючи усе живе. Коли будемо бачити лише власні проблеми – станемо подібними до Мертвого моря. Хтось запитає: «Чому допомагати місії? Хіба дома- у селі чи місті немає потреб?»
     
    << Початок < Попередня 1 2 3 Наступна > Кінець >>

    Сторінка 2 з 3
     
     

     

     

    Останнє повідомлення: 3 роки, 5 місяці тому
    • madmin : Тож усе я вважаю за втрату ради переважного познання Христа Ісуса, мого Господа, що я ради Нього відмовився всього, і вважаю все за сміття, щоб придбати Христа. Фл.3.8

        Лише зареєстровані
        користувачі можуть
        залишати повідомлення

    
    Секс в Перми на один раз