Головна
Про сайт
Статті блогу
Література
Завантаження
Галерея
Контакти
   

Допоміжні матеріали

Відео Відео
Опитування

Який рівень проповіді у вашій Церкві?

Проповідь актуальна, цікава, добре підготована - 66.7%
Бажано кращої - 25.9%
Не підготована, або відсутня - 7.4%

Total votes: 27
The voting for this poll has ended on: 10 лют. 2016 - 11:32
Останні коментарі
  • Дякую, читаючі ці проповіді багато беру для себе.. :-) Весь коментар...
    21.10.16 14:59
  • Низький уклін і Вам, Вчителю. За мудрість, скромність, за мужність. Ви, отче, є ... Весь коментар...
    05.10.16 13:16
  • Слава Ісусу Христу! Вкотре перечитую Слово Боже, процитоване в проповіді о. Миха... Весь коментар...
    28.09.16 12:56
  • Слава Ісусу Христу! Кожного разу, коли роздумую над Вашою наукою на Євангельські... Весь коментар...
    30.06.16 09:25
  • Христос рождається! З великим сумом роздумую над словами проповіді про грані соб... Весь коментар...
    25.01.16 16:39
Євангелізаційні спільноти
Місійні терени

Соціальні мережі

facebook facebook
Twitter

Новини RSS

feed-image Feed Entries

Зараз на сайті

На даний момент 59 гостей на сайті
10
трав.
2011
Доручення Христа Друк e-mail
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 
Місія
i4Ще лунають  відлуння пасхальних  піснеспівів, а вже наближаємося до переживання свята Господнього вознесіння.
Розважаю над останнім дорученням Христа, яке Він залишив учням, свої Церкві. «Ідіть по цілому світові, та всьому створінню Євангелію проповідуйте!»Мк16.15. Це доручення було адресоване не тільки тільки єпископам, священикам, монаршим чинам, але кожному охрещеному. Кожному, хто вірить в Ісуса Христа як Бога і належить Йому по факту Хрещення. Ми не можемо виконувати тільки окремі настанови Спаителя, які нам подобаються.
 
Як діти Бога і Церкви  турбуємося про тих людей, які  не знають Його, ще у пошуку Того, хто є «Дорога, правда і життя». Кожен християнин переживає, щоб вони відкрили для себе усю повноту духовного життя, радість перебування з Господом Його дітей. Коли нас це болить-  ми свідчимо Христа. Не раз чи два у тиждень, ніби по рецепту приймаючи вітаміни, але постіно і на кожному місці, «При необхідності вживаючи слово». Люди зажди шукають духовних відповідей і переміни життя. Ми знаємо відповідь і радість життя з Богом. Так чому нам не поділитися з іншими цією радістю???   Люди, які нас оточують зацікавлені у нашому свідчені більше, ніж ми собі це уявляємо.
Ісус потребує наших ніг, щоб ми донесли Його Добру Новину у школи, університети, місце праці і відпочинку. Йому потрібні наші уста, для оголошення радісної звістки про Воскресіння, прощення, можливість нового життя.
І сьогодні, після двох тисяч років актуальні слова: «Жнива великі- робітників мало». Щоб колись на страшному суді наші друзі, колеги по роботі, сусіди, а навідь вороги- не  оскаржували нас за те, що ми не нагодували їх Хлібом життя, не допомогли вгамувати спрагу Правди, не запросили до дому Отця - чинімо це сьогодні, постійно. «Від Єрусалиму, Самарії і аж до краю землі». Від свого дому, села чи міста- і аж до краю землі. Тих, які вірні цьому великому дорученню Господь запевняє:  «Я перебуватиму з вами повсякденно аж до кінця віку! Амінь.»(Матв.28:20)

 

 

Коментарі  

 
+1 #4 Олександр 24.06.2011 13:58
Я,грішний,хочу підтримати о.Сергія.Тільки,як свідчить історія, Учительский Уряд Церкви,його провід убериже нашу Церкву від різного роду регіонально-церковних Бонапартів.Підгорецькі факіри,власне і використовують великомудрих мирян,іх іх місію,в складі Божого Люду.Пильне око владик і всечесніших отців запорука мирянського спокою.
Цитувати
 
 
+1 #3 о. Микола 24.06.2011 13:57
Христос Воскрес! Богу слава і Марії за слова котрі будять:)… Дуже влучно ;IvSm; прокоментувала..
Найкраща проповідь це власний приклад, для мене постава багатьох мирян є більшою проповіддю, ніж проповіді і місії багатьох тих котрі мають на це уряд.
А що до догналівців це показник того що церкві, а особливо нам священикам є над чим працювати
Кукіль найкраще росте там, де поле занедбує господар!!!!!
Цитувати
 
 
+1 #2 о. Сергій 24.06.2011 13:57
Завдання йти та навчати можна трактувати у вужчому й ширшому значенні. Безперечно, кожний охрещений, отримавши благодать приналежности до царського священства, отримав і обов”язок свідчити про Христа. Але чи належить мирянам учительський уряд, котрий Церква має в особі єпископів і священиків? Свідчити своїм життям – так, своєю поставою – так, своїм словом – так (бо – нема де правди діти – як часто мирянам бракує знань і досвіду, щоб захистити Христа). Але – чи може мирянин дати відпущення гріхів? Питання риторичне. А поставив його для того, щоб провести паралель – мирянин може навчати, але не так, як душпастирі, бо не має повноти учительської влади, як мають вони.
Цитувати
 
 
+1 #1 IvSm 24.06.2011 13:57
Справді, отче, Господь послав Вас у цей світ Будником, щоби будити нас, тих, кого присипляє “біс полуденний”. Вже минув не один рік як наша Церква вийшла з підпілля, відколи ми не боїмося відкрито хреститися, ходити до храму, охрещувати дітей, виявляти себе християнином – “ділитися радістю життя з Богом”. Як здавалося, різні страхи, які паралізують нас, блокують дію Святого Духа в нас, ізолюють нас одних від одних, мали б відійти і не бути тотожними з поставою християнина. Але часто ми надаємо перевагу „вигоді”, „зручності”, „комфортному спокою людському”, замість кудись іти, їхати, чи радше до когось; ділитися живим Богом з тими, хто Його не знає. Нам вигідніше „приватизувати Бога” для власного зиску і спокою. Радше легше вказати на чиїсь гріхи, на відступництво від Бога чи то східняків, чи то колишніх виховників радянської системи, аніж встати зі зручно вмощеного життєвого крісла і відкритися на Христову Заповідь, про яку Ви розважаєте. Вірю, що коли якась проблема починає виноситись з дна людського на Світло Боже, вимолюється гарячими серцями, то Бог – не забариться з розв’язкою!
Цитувати
 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

 
 

 

 

Останнє повідомлення: 3 роки, 5 місяці тому
  • madmin : Тож усе я вважаю за втрату ради переважного познання Христа Ісуса, мого Господа, що я ради Нього відмовився всього, і вважаю все за сміття, щоб придбати Христа. Фл.3.8

    Лише зареєстровані
    користувачі можуть
    залишати повідомлення


Секс знакомства для минета в красновишерске