Головна
Про сайт
Статті блогу
Література
Завантаження
Галерея
Контакти
   

Допоміжні матеріали

Відео Відео
Опитування

Який рівень проповіді у вашій Церкві?

Проповідь актуальна, цікава, добре підготована - 66.7%
Бажано кращої - 25.9%
Не підготована, або відсутня - 7.4%

Total votes: 27
The voting for this poll has ended on: 10 лют. 2016 - 11:32
Останні коментарі
  • Дякую, читаючі ці проповіді багато беру для себе.. :-) Весь коментар...
    21.10.16 14:59
  • Низький уклін і Вам, Вчителю. За мудрість, скромність, за мужність. Ви, отче, є ... Весь коментар...
    05.10.16 13:16
  • Слава Ісусу Христу! Вкотре перечитую Слово Боже, процитоване в проповіді о. Миха... Весь коментар...
    28.09.16 12:56
  • Слава Ісусу Христу! Кожного разу, коли роздумую над Вашою наукою на Євангельські... Весь коментар...
    30.06.16 09:25
  • Христос рождається! З великим сумом роздумую над словами проповіді про грані соб... Весь коментар...
    25.01.16 16:39
Євангелізаційні спільноти
Місійні терени

Соціальні мережі

facebook facebook
Twitter

Новини RSS

feed-image Feed Entries

Зараз на сайті

На даний момент 48 гостей на сайті
20
трав.
2015
Декада місійності - покажіть народам Христа! Друк e-mail
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 
Місія
untitled4Один проповідник сказав:  «Якби Бог дав мені десять життів, я б всі ці життя витратив на те, щоб бути місіонером». Від вознесіння до Пятидесятниці  в  парафіях  УГКЦ проходить декада місійності. Патріарх  Святослав вже вдруге запрошує Церкву, як в Україні, так і на поселеннях, вирушити в духовне паломництво, щоб відродити наші парафії, зробивши їх місійними. Що це означає?
Місія – це можливість Церкви відкрити світу, що Ісус є Богом. Наша Церква, ведена Святим Духом,  поступово усвідомлює і поглиблює місійне служіння. Кілька років тому, місійними вважали терени на схід від Збруча. Сьогодні дякуємо Богу за служіння в країнах Середньої Азії, Африці, Об’єднаних Арабських Еміратах. Декада місійності вчить дивитись на  світ очима Бога: «аж до останнього краю землі».  «І обходив Ісус всі міста та оселі»Мт9.35. Ісус нікого не залишав. Проповідував у Самарії, яку оминали «побожні» фарисеї, розмовляв з блудницями, гостював у злодіїв. «А як бачив людей, змилосердився Він над ними»Мт.9.36.
Яке ваше ставлення до місії? Господь прийшов на землю «шукати та знайти те, що загинуло». Бачення більшості християн дуже обмежене. Нас цікавить нужда  власної  парафії. В кращому випадку -  свого народу, країни. Бог полюбив грішників, Ісус помер за людей у цілому світі!  Чому наш погляд такий обмежено провінційний?
В одних храми покриті золотом, а інші моляться під відкритим небом?  Хтось лінується підготувати недільну проповідь, а другі помирають за свідчення Божого Слова.  Бог шукає тих, хто бачить і переживає  потреби всього світу – мусульманські країни, народності Африки, маленькі острови. Нехай це  Боже бачення стане поглядом кожного свідомого християнина!
З висоти неба Бог дивиться на весь світ. Бачить кров християнських мучеників, переслідування за віру, мільйони нещасних, котрі  не чули Божого Слова!  Місія - це єдина надія для безбожного світу! «І нема ні в кім іншім спасіння. Бо під небом нема іншого Ймення, даного людям, що ним би спастися ми мали»(Дiї.4:12).
«Жниво справді велике, та робітників мало». Слова Писання повинні пробудити! Існує проблема. Вона була і залишається зараз! Є великі жнива і велика потреба в працівниках! О, якби  люблячі  Бога встали до праці  «щоб усі люди спаслися, і прийшли до пізнання правди»1Тим.2.4.
Яке найважливіше завдання для кожного справді віруючого? В тому, щоб журитися про своє життя; будувати лікарні, семінарії; відвідувати притулки,сирітські доми?... Все це добре, але не основне. Головне, щоб виконати Велике доручення: нести Євангелію усім народам і племенам світу: «Ідіть по цілому світові, та всьому створінню Євангелію проповідуйте!»Мр.16.15.
Для духовного і ревного християнина євангелізація світу буде на першому місці . Нехай інші займаються політикою і бізнесом, а наша Церква, під проводом свого Патріарха і єпископів буде жити для євангелізації світу!
Тому, зосередимось на головному!  Якщо  не можеш сам стати місіонером, підтримай тих, хто виконує святе служіння! Чому не віддати свої засоби і сили на підтримку місії?
Церква як волонтер, просить кожного віруючого  допомогти у великій битві за спасіння душ. Прощальна заповідь Господа горить в наших серцях, заохочуючи до праці і жертви!
В часі першої світової війни, коли тисячі солдат ішли на війну, їхні друзі родичі вигукували: «Покажіть їм (ворогам), що таке пекло!» В цей час батько, прощався зі своїм сином, що повертався на місію в чужу країну. Коли поїзд рушив, він вигукнув: «Сину, покажи їм Христа!»
Є три способи стати місіонером: підтримати місію матеріально, молитись за місію, поїхати на місію. Можливо, ваше покликання підтримати тих, хто на передовій?  Виконуючи це ви не залишитесь без нагороди.
Ви можете щоденно перебувати в Африці, Індії, в Китаї та інших країнах молитвою. Моліться за тих, хто поїхав, або поїде на місію! З вірністю виконуйте це важливе служіння. Господь і вас не залишить без нагороди!
Якщо ви здорові; у вас є відповідна богословська освіта; ви духовно готові, то з Богом – в дорогу! Не має в світі нічого кращого і більшого. Місіонери, це Божі обранці, вони честь і радість, передовий загін воїнів Христової Церкви!
Дорогі друзі! Якщо  бажаєте виконати волю Бога, то не чекайте! Несіть Євангелію «аж до краю землі»!
Робіть це негайно, не відкладаючи на завтра! Несіть надію у лікарні, проповідуйте у тюрмах, на площах і базарах міст. Молімося, щоб у кожну країну світу прибули місіонери з України. Підіть самі, або допоможіть піти іншим!  Будемо працювати, поки ще є хоч один грішник, який не чув про Ісуса!
Проповідуйте Ісуса Христа розп’ятого і воскреслого! Проповідуйте так, щоб кожна ваша проповідь спасала слухачів. Проповідуйте з усіх сил, і весь час. Посвятіть своє життя проповіді Ісуса Христа волоченого, розп’ятого, воскреслого, прославленого і очікуваного!  Покажіть народам Христа!

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

 
 

 

 

Останнє повідомлення: 3 роки, 7 місяці тому
  • madmin : Тож усе я вважаю за втрату ради переважного познання Христа Ісуса, мого Господа, що я ради Нього відмовився всього, і вважаю все за сміття, щоб придбати Христа. Фл.3.8

    Лише зареєстровані
    користувачі можуть
    залишати повідомлення


Sex kontakt annonse‎ Fauske