Головна
Про сайт
Статті блогу
Література
Завантаження
Галерея
Контакти
   

Допоміжні матеріали

Відео Відео
Опитування

Який рівень проповіді у вашій Церкві?

Проповідь актуальна, цікава, добре підготована - 66.7%
Бажано кращої - 25.9%
Не підготована, або відсутня - 7.4%

Total votes: 27
The voting for this poll has ended on: 10 лют. 2016 - 11:32
Останні коментарі
  • Дякую, читаючі ці проповіді багато беру для себе.. :-) Весь коментар...
    21.10.16 14:59
  • Низький уклін і Вам, Вчителю. За мудрість, скромність, за мужність. Ви, отче, є ... Весь коментар...
    05.10.16 13:16
  • Слава Ісусу Христу! Вкотре перечитую Слово Боже, процитоване в проповіді о. Миха... Весь коментар...
    28.09.16 12:56
  • Слава Ісусу Христу! Кожного разу, коли роздумую над Вашою наукою на Євангельські... Весь коментар...
    30.06.16 09:25
  • Христос рождається! З великим сумом роздумую над словами проповіді про грані соб... Весь коментар...
    25.01.16 16:39
Євангелізаційні спільноти
Місійні терени

Соціальні мережі

facebook facebook
Twitter

Новини RSS

feed-image Feed Entries

Зараз на сайті

На даний момент 65 гостей на сайті
19
трав.
2014
Стань місіонером Друк e-mail
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 
Місія
misЯка найважливіша заповідь для християн?  Ходити до церкви, будувати храми, допомагати потребуючим…? Все це дуже добре, але це не основне завдання віруючого. Головне у тому, щоб виконати заповідь, яку Господь залишив перед вознесінням:  «Ідіть по цілому світові, та всьому створінню Євангелію проповідуйте» (Мар.16:15).  Спаситель залишив нам, це найбільше своє бажання  і бажає його виконання.
В Божому Слові є багато попереджень для християн про нашу відповідальність за євангелізацію. «Визволи проваджених на смерть і викупи проданих, не щади. Якщо ж скажеш: Не знаю цього, знай, що Господь знає серця всіх, і Той, Хто зліпив подих всім, Він все знає, Він віддає кожному за його ділами (Прит.24:11-12); «І сторож, якщо побачить меч, що приходить, і не дасть знак трубою, і народ не стерегтиметься, і меч, прийшовши, захопить в них душу, вона буде схоплена через своє беззаконня, і Я домагатимуся крови з руки сторожа»(Иез.33:6). Чи можеш ти з апостолом Павлом сказати: «Я чистий від крові усіх» (Діян.20.26)?  «Бо якщо я звіщаю Євангелію, то нема чим мені хвалитися - це мій обов'язок. І горе мені, якщо не благовіститиму(1Кор.9:16).
Побожність людини, яка нічого не робить для спасіння других  є звичайним фарисейством. Коли у вас не має переживань за не спасенними душами, тоді потрібно поставити знак питання наш вашою власною вірою. Перше бажання наверненої душі – говорити іншим про Христа. «Бо любов Христова спонукає нас»(2Кор.5.14).  Христос переконує і просить нас бути Його легатами, послами у цьому світі.
Відкрий сторінки Біблії, науку Церкви, і ти почуєш, як Він просить тебе піти і рятувати грішників з гріховного полум’я. Прихили своє вухо до людської душі і ти почуєш її просьбу про допомогу.  Підійди до воріт пекла і ти почуєш, як  загиблі душі просять тебе піти до їхніх рідних і близьких і зробити все, щоб вони не потрапили до місця без надії. А потім  піди до храму і зупини перед престолом, побудь у молитві, подивися в лице Христу. Згадай свої хресні обіти, і скажи Йому, чи готовий ти серцем, душею і цілим життям свідчити Божу любов у цьому світі??
Коли Божі діти проповідували Слово, вони переживали великий біль за грішниками. Єремію називали плачучим пророком.  Молися і плач, благай Бога в процесі підготовці до проповіді, до євангелізації, бо якщо Дух Святий не оживить ці сухі душі – ми нічого не в силі зробити; з сльозами благай людей повернутися на правдиву дорогу, а потім зі сльозами дякуй Богу за кожного грішника, що прийшов до покаяння – сповіді.
Святий парох з Арсу - Іван Віяней, більшу частину свого служіння провів на колінах у молитві, священомученик Йосафат цілі ночі проводив у молитві за навернення грішників і єдність Церкви. Проповідники Євангелії повинні ревно і щиро молитися за навернення душ. Мені часто буває соромно за свою молитву. Правдива молитва за душі має стати перебуванням на Голгофі.
Пробудися! Віджени сон! Працюй! Роби щось негайно, не бійся помилок, не зважай на думку тих, хто нічого не робить. Ніколи не зупиняйся! Вчися, читай, говори, співай, жертвуй, молись! Роби, що можеш, щоб людям донести правду про гріх, про прощення, про небо і пекло. Не має значення, які помилки  були в минулому, Бог вірить у тебе сьогодні. Посвяти своє життя поширенню Божого Царства. Ми відповідальні за своє покоління. У нашому розпорядженні всі сучасні технології, засоби зв’язку і комунікації. Святі, які жили у минулому, не можуть проповідувати сьогодні, тільки сучасні християни відповідальні за поширення Євангелії в двадцять першому столітті. Навіщо витрачати своє життя на щось дуже мале і тимчасове, коли є так багато праці для вічності? Живучи для себе, ви скоріш за все, змарнуєте своє життя,  найкращі роки і таланти. У тебе є  можливість стати місіонером – сьогодні і зараз. Господь закликає до негайної євангелізації  - свідчення Христа розпятого і воскреслого: «Тож ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в Ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа»(Матв.28:19). Всі народи – це і твій клас, сімя, твоє місце праці, а можливо -  і інші, далекі країни… Нехай другі живуть для власного «я»,  витрачають свої сили і засоби для другорядних справ. А ти, як добрий воїн Христа – почуй Його заклик, живи для євангелізації! Господь буде з тобою у твоїй праці на ниві євангелізаціЇ, у важких, але благословенних місійних дорогах. Він запевнив: «Я перебуватиму з вами повсякденно аж до кінця віку! Амінь»(Матв.28:20).
Велике місійне покликання, без місії не має Церкви, прощальна заповідь Господа неустанно горить в наших серцях, спонукаючи до праці!
Вибір за тобою – жити як більшість, чи стати місіонером. Колись, може завтра, а може через багато років, підійшовши до межі вічності, ти зрозумієш, що варто було жити тільки для спасіння душ!

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

 
 

 

 

Останнє повідомлення: 3 роки, 5 місяці тому
  • madmin : Тож усе я вважаю за втрату ради переважного познання Христа Ісуса, мого Господа, що я ради Нього відмовився всього, і вважаю все за сміття, щоб придбати Христа. Фл.3.8

    Лише зареєстровані
    користувачі можуть
    залишати повідомлення


http://spbgup-kirov.ru/sexe-facile-moulainville.html