Головна
Про сайт
Статті блогу
Література
Завантаження
Галерея
Контакти
   

Допоміжні матеріали

Відео Відео
Опитування

Який рівень проповіді у вашій Церкві?

Проповідь актуальна, цікава, добре підготована - 66.7%
Бажано кращої - 25.9%
Не підготована, або відсутня - 7.4%

Total votes: 27
The voting for this poll has ended on: 10 лют. 2016 - 11:32
Останні коментарі
  • Дякую, читаючі ці проповіді багато беру для себе.. :-) Весь коментар...
    21.10.16 14:59
  • Низький уклін і Вам, Вчителю. За мудрість, скромність, за мужність. Ви, отче, є ... Весь коментар...
    05.10.16 13:16
  • Слава Ісусу Христу! Вкотре перечитую Слово Боже, процитоване в проповіді о. Миха... Весь коментар...
    28.09.16 12:56
  • Слава Ісусу Христу! Кожного разу, коли роздумую над Вашою наукою на Євангельські... Весь коментар...
    30.06.16 09:25
  • Христос рождається! З великим сумом роздумую над словами проповіді про грані соб... Весь коментар...
    25.01.16 16:39
Євангелізаційні спільноти
Місійні терени

Соціальні мережі

facebook facebook
Twitter

Новини RSS

feed-image Feed Entries

Зараз на сайті

На даний момент 38 гостей на сайті
22
серп.
2013
Місія - твоя праця Друк e-mail
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 
Місія
SOSБагато людей вірять в Бога, але не довіряють Йому цілого життя. Говорять, що служать Богу, але нічого не роблять для слави Його Царства. Ісус Христос повинен бути Богом цілого нашого життя: усіх планів, талантів, часу і можливостей. Господарем цілого дому, а не кімнати для гостей. Іти за Христом, означає покласти на Божий вівтар усе, що Бог мені дав: моє здоровя, таланти, рідня і друзі, теперішнє і майбутнє.
Бог повинен стати Господом всього, або нічого. Не можна працювати одночасно у двох місцях, не можна належати одночасно двом панам. Бог не може бути на другому місці. Або Він є Бог всього, або ми практично не віруючі.
«Дозволь мені спочатку» - пропонував Ісусові один юнак. Ми також говоримо: спочатку навчання, одруження, кар’єра, бізнес… – а потім надто пізно! Сто раз ні! - Спочатку Бог! Все, що моє повинно займати друге місце. «Шукайте найперше Царства Божого», а не свого царства, власного авторитету. Ісус запитує нас, як і Петра: «Чи любиш ти мене…чи любиш ти мене більше ніж вони?» Може показуючи на наші захоплення, друзів, речі запитує в серці: «Хто в тебе на першому місці?»
Чи ви бачили колись обличчя старенької бабусі, яка покаялася і прийняла Ісуса за кілька годин до смерті? З яким спокоєм і радістю вона відходила на зустріч з Богом! А яким запалом горять очі молодої людини, що віддає в Божі руки усе своє майбутнє життя!  Знаєш, яка велика цінність сліз покаяння грішника?  Вічна доля людей залежить від тебе! Пригадую десь почуті рядки:
Кому то колокольный звон – наивысшая награда
А мне бы построить спасательный пункт в метре от врат ада!
О! Яка велика відповідальність християн! Який великий привілей: відкласти все в сторону і віддати цілого себе спасінню душ для Христа!
Це найпотрібніша і найважливіша праця. Про це говорять останні глави чотирьох євангелій, перша глава діянь апостолів і сотні інших місць святого Письма. Ісус прийшов у світ спасти грішників, шукати і спасти те,що загинуло. Люди блукають у темряві гріха, потрібно, щоб хтось відкрив їм очі і привів до світла. Христос прийшов, щоб з розкаяних грішників будувати свою Церкву.
Молитва для освячення потрібна нам, а не Богу, благословення для нас і ближніх в житті потрібні нам, а не Богу. Богу потрібні врятовані душі. Це найбільша цінність. В небі ми зможемо вічно молитися, вічно пізнавати і славити Бога, в небі ми продовжимо спілкуватися із святими і нашими спасенними друзями. Але в небі не буде можливості євангелізувати! Це потрібно робити сьогодні!
Сатана не хоче,щоб ми працювали над спасінням грішників. Він радо погодиться, щоб ми робили іншу добру справу, замість поширювати Боже Царство. В пеклі бють тривогу і стається переполох, коли християнин виходить до праці на місійному полі.
Духовне життя Церкви,парафії, християнина можна побачити по відношенні місії і євангелізації. Справжня духовність завжди приходить до спасіння грішників. Яка це радість, що ми можемо бути з Богом у цьому великому дорученні!
О, брати, чому ми не працюємо, щиро не молимось за навернення душ, не каємося за власну байдужість? Чи сатана справді відвернув нашу увагу на другорядні справи? Вернімось до найважливішої праці, повернімося на поле місії і євангелізації, бо «…жнива великі, а робітників мало!»
В Бога є план для кожного життя. В Нього був план для пророків і апостолів. В Нього був план і для вашого життя, ще коли ваші очі не бачили світла! Тільки в Божих планах станемо щасливими. Якщо ти сумний і незадоволений – розкажи іншим про Бога і сум втече! Твоя сімя, друзі. місце праці – це поле твоєї євангелізації.
Для учнів Христа є тільки одна мета: поширення Божого Царства! для справжніх християн справи Божого царства на першому місці, все інше має зайняти друге місце. Бог довіряє вам, і вашої праці ніхто не зможе виконати!
Але найважливіше, що ми повинні знати і пережити: справа місії залежить від стомлених на молитву колін. Спасає тільки Бог, використовуючи нас, як знаряддя своєї праці. Це Його праця і Його місія! Якщо ви хочете служити як місіонер, євангелізувати, проповідувати, катехизувати,  пам’ятайте: ми малі слуги великого Бога! Служити Богу, це як Езикиїл, стояти серед поля повного сухих костей і розуміти: якщо Дух святий не оживить – нічого не відбудеться! Від молитви ми ідемо до людей і знову повертаємося до молитви. Інакше ми як попугаї повторюємо те, що пережили інші люди. Місія – це молитва, потреба, спрага присутності Бога! Щоб у нашому житті і служінні все менше було нашого. Щоб завжди і в усьому був Бог!

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

 
 

 

 

Останнє повідомлення: 3 роки, 7 місяці тому
  • madmin : Тож усе я вважаю за втрату ради переважного познання Христа Ісуса, мого Господа, що я ради Нього відмовився всього, і вважаю все за сміття, щоб придбати Христа. Фл.3.8

    Лише зареєстровані
    користувачі можуть
    залишати повідомлення


Gift dame søker sexvenn Tau