Головна
Про сайт
Статті блогу
Література
Завантаження
Галерея
Контакти
   

Допоміжні матеріали

Відео Відео
Опитування

Який рівень проповіді у вашій Церкві?

Проповідь актуальна, цікава, добре підготована - 66.7%
Бажано кращої - 25.9%
Не підготована, або відсутня - 7.4%

Total votes: 27
The voting for this poll has ended on: 10 лют. 2016 - 11:32
Останні коментарі
  • Дякую, читаючі ці проповіді багато беру для себе.. :-) Весь коментар...
    21.10.16 14:59
  • Низький уклін і Вам, Вчителю. За мудрість, скромність, за мужність. Ви, отче, є ... Весь коментар...
    05.10.16 13:16
  • Слава Ісусу Христу! Вкотре перечитую Слово Боже, процитоване в проповіді о. Миха... Весь коментар...
    28.09.16 12:56
  • Слава Ісусу Христу! Кожного разу, коли роздумую над Вашою наукою на Євангельські... Весь коментар...
    30.06.16 09:25
  • Христос рождається! З великим сумом роздумую над словами проповіді про грані соб... Весь коментар...
    25.01.16 16:39
Євангелізаційні спільноти
Місійні терени

Соціальні мережі

facebook facebook
Twitter

Новини RSS

feed-image Feed Entries

Зараз на сайті

На даний момент 66 гостей на сайті
11
лип.
2013
Місія важлива! 4.Як розпочати місію? Друк e-mail
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 
Місія

iCAEZMSN0Хто з нас не зустрічав на вулицях міст вихідців з інших країн? Які емоції виникають при випадковій зустрічі з арабами, китайцями, індусами? Найчастіше ми просто розходимося, продовжуючи перебувати кожен у власному культурному середовищі.
Проте ці зустрічі зовсім не випадковість, а шанс, можливість потрібного і відповідального служіння. У Бога не має випадковостей. Часто в наше місто Бог присилає іноземних студентів, спеціалістів, подружні пари з країн, де не має доступу до джерел християнства. Ці люди часто найкращі серед своїх співвітчизників і багато з них живуть поряд з нами. Ось факти для наступних роздумів не байдужих християн, можливість стати місіонером вже сьогодні:
1.Тепле відношення до іноземців – це можливість кожного з нас.
2.Більшість іноземців ніхто не запрошує в гості.
3.Шістьдесят відсотків іноземних студентів прибувають з регіонів, де християнство мало відоме.
4.Багато іноземних студентів, повернувшись у свої країни стануть лідерами у бізнесі, освіті, політиці.
5. Для того, щоб налагодити добрі відносини з іноземцями не потрібно багато коштів і  часу.
Що нас  насторожує коли ми чуємо слово іноземці?

Визначення слова «іноземці» -  це студенти, спеціалісти, біженці і сімї, що проживають в чужій для них країні. Привітні місіонери господарі, - це люди, які посвячують свій час для того, щоб ближче познайомитися з іноземцями, які проживають поряд, підтримують їх, запрошують в гості і роблять усе, щоб вони відчули себе затишно у чужій для них країні.
Глобалізація впливає на усі сфери нашого життя. Люди шукають роботу, освіту, місце проживання по всій земній кулі. Завдяки цьому десятки тисяч іноземних студентів з країн Азії та Африки навчаються в українських університетах. Зростає кількість емігрантів, що приїхали в пошуках роботи, бізнесу, проживання. Це дуже важлива обставина для євангелізації: народи, які ще не чули Добру Новину, самі масово їдуть до нас! Проповідь Євангелії іноземним студентам та емігрантам – унікальна можливість! 
Студенти навчаються у нас протягом кількох років, потім повертаються до дому і працюють по спеціальності. Ці люди добре знають свою мову, свою культуру, отримали вищу освіту і вплив у суспільстві. Якщо вони під час навчання, з нашою допомогою, стануть християнами і віруючими Христової Церкви, тоді кожен із них повернеться у свою рідну країну місіонером – послом Христа!
Нажаль багато цих студентів проводять свої студентські роки у гуртожитку, у них мало друзів, які запрошують їх в гості, до дому. Вони почуваються самотніми і чужими, але вони теж скучають за рідним домом, переживають самотність, культурний шок, депресію. Але якщо віруючі звернуть увагу на іноземців, протягнуть їм руку допомоги, спілкування – їхнє життя може стати зовсім іншим. Іноземні студенти – це поле  справжньої євангелізації для  церковних  спільнот, рухів, товариств. Дружня підтримка для освоєння чужої культури – це те, в чому вони мають найбільшу потребу. Одна з найбільших можливостей для євангелізації є поряд з нами. Може Бог і вас кличе до нової форми, стратегії євангелізації? Це сприятливий час! Уявіть собі потік нових посланців Ісуса Христа з України до Китаю,Індії, Аравії, країн Африки! Нам тільки потрібно направити зусилля студентських, молодіжних спільнот (Обнова, УМХ…)на працю з емігрантами, а Бог звершить велике! Цілі народи поряд з нами, можливість змінити ситуацію в світі проповіддю Христа чекає біля дверей вашого дому.
Кілька уривків з Біблії для роздумів:
«Приходень, що перебуває між вами, буде для вас як земляк посеред вас; любитимеш його, як себе самого, приходнями бо ви були в землі Єгипетській. Я - Господь, Бог ваш»(Лев.19:34)
«А любіть і ви чужинця, бо ви самі були чужинцями в Єгипетській землі» (Втор.10:19)
«Навчав він їх і казав їм: Хіба не написано: Дім мій домом молитви назветься для усіх народів» (Мар.11:17)
Зустріч Ісуса з іноземцями змінювала не тільки їх особисте життя, але все оточення:  Мр.5.14 - 20; Ів.4.39 – 42.
Апостол Павло показує приклад, як ділитися з іншими не тільки Словом, але цілим життям: 1.Сол.2.7-8.
Іноземці – не засіб для досягнення нашої мети, а люди, цінні в очах Бога, створені на Його образ. Наші серця і наше відношення до іноземців може змінитися. Намагайтесь зробити практичні кроки у цьому напрямку служіння Богу.
Домашнє завданняJ
При зустрічі з іноземцем попробуйте порозмовляти з ним, домовтеся про наступну зустріч.
Подумайте про те, як особисто ви можете почати служити місії серед іноземців.


 

 

Коментарі  

 
+2 #1 Леся 17.07.2013 10:24
Отче Михайле, ще одну цікаву грань зачепили стосовно євангелізації. Ніколи не задумувалась про спілкування з іноземцями. Думала, що ми для них нецікаві, що іхній вимушений переїзд в нашу країну це бізнес і тільки бізнес. У нашому невеликому місті іноземців з азійських країн стає щораз більше. Моє особисте відношення до них( станом на сьогодні) було насторожено-байдужим ("понаїхали тут"). Попробую спілкуватись. Прошу Духа Святого допомогти мені в цьому. Дякую Богу, отче за вас.
Цитувати
 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

 
 

 

 

Останнє повідомлення: 3 роки, 5 місяці тому
  • madmin : Тож усе я вважаю за втрату ради переважного познання Христа Ісуса, мого Господа, що я ради Нього відмовився всього, і вважаю все за сміття, щоб придбати Христа. Фл.3.8

    Лише зареєстровані
    користувачі можуть
    залишати повідомлення


http://spbgup-kirov.ru/sexe-facile-montchanin.html