Головна
Про сайт
Статті блогу
Література
Завантаження
Галерея
Контакти
   

Допоміжні матеріали

Відео Відео
Опитування

Який рівень проповіді у вашій Церкві?

Проповідь актуальна, цікава, добре підготована - 66.7%
Бажано кращої - 25.9%
Не підготована, або відсутня - 7.4%

Total votes: 27
The voting for this poll has ended on: 10 лют. 2016 - 11:32
Останні коментарі
  • Дякую, читаючі ці проповіді багато беру для себе.. :-) Весь коментар...
    21.10.16 14:59
  • Низький уклін і Вам, Вчителю. За мудрість, скромність, за мужність. Ви, отче, є ... Весь коментар...
    05.10.16 13:16
  • Слава Ісусу Христу! Вкотре перечитую Слово Боже, процитоване в проповіді о. Миха... Весь коментар...
    28.09.16 12:56
  • Слава Ісусу Христу! Кожного разу, коли роздумую над Вашою наукою на Євангельські... Весь коментар...
    30.06.16 09:25
  • Христос рождається! З великим сумом роздумую над словами проповіді про грані соб... Весь коментар...
    25.01.16 16:39
Євангелізаційні спільноти
Місійні терени

Соціальні мережі

facebook facebook
Twitter

Новини RSS

feed-image Feed Entries

Зараз на сайті

На даний момент 33 гостей на сайті
21
черв.
2013
Місія важлива - 3.Підготовка до служіння Друк e-mail
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 
Місія
nigeriaОдин Божий працівник сказав: люди, які не знають Господа,  дивуються, навіщо ми марно тратимо своє життя, займаючись місіонерським служінням, вони забувають, що вони також витрачають своє життя, і коли мильна бульбашка їх земних досягнень лопне, у них не залишиться ніяких вічних цінностей, що могли б виправдати ці  змарновані роки.
Якщо пригадаємо статистику з попередньої зустрічі, то у нас виникне бажання переселитися ближче до екватора, на африканський чи азійський континент.
В кожного бажаючого є можливість вже сьогодні приймати діяльну участь у місії. Я маю на увазі підтримку місії. У тих, хто знаходиться на місійному фронті, повинен бути надійний тил. Праця людини, яка підтримує місію, не менш важлива, ніж праця місіонера на місійних теренах. Допомога місії, це не тільки фінансова підтримка, підтримати місіонера може кожен, незалежно від фінансових можливостей. Дуже важливо молитися за місіонерів, за покликання християн до місійного служіння, за спасіння не християнізованих народів. «І як будуть проповідувати, коли не будуть послані?» (Рим.10:15). Посилаючий, - це християнин, який добровільно жертвує свої ресурси для того, щоб підтримувати християнську місію і конкретних місіонерів на місійних теренах. Молитовний воїн – це той, хто молиться за місіонерів в інших країнах, за навернення не християнських народів і покликання до місії.
Не досягнуті народи не почують Добру Новину, якщо християни не молитовно і матеріально не підтримають місіонерів. Порівнювати важливість того, хто посилає і того, хто служить, так само як порівнювати того, що опустився в колодязь за потерпілим і того, хто тримає корбу: праця обох однаково важлива! Вони не можуть обійтися один без одного. Праця християнина в місійному тилу може бути дуже багатогранною: організаційні питання, пошук і поширення інформації, зв'язок, організація молитовної підтримки, транспортні, побутові питання і багато інших  - відповідно до обдарувань і можливостей. Праця в місійному тилу є важкою і не увінчана людською славою, але вона не залишиться без нагороди. Вселенські християни майже нічим не відрізняються від християн «моя хата  скраю», вони так само навчаються і працюють, турбуються про свої родини, виконують професійні обов’язки. Але вони  по іншому проводять свій вільний час, мудро використовують свої дари, пам’ятаючи про велике доручення Бога! Унікальність способу життя з вселенським баченням Церкви визначається не його фінансами, але його характером.
 
Цитати для роздумів:
1)Бо «Кожний, хто призове ім'я Господнє, спасеться.» Як же призиватимуть того, в кого не увірували? Як увірують у того, що його не чули? А як почують без проповідника?  І як будуть проповідувати, коли не будуть послані? Написано ж: «Які гарні ноги тих, що благовістять добро! (Рим.10:13-15)
– Як цей уривок відкриває важливість підтримки служителів і місії серед інших народів?
 
2)По тому Ісус проходив через міста та села, проповідуючи й звіщаючи Добру Новину про Царство Боже. З ним були дванадцять і деякі жінки, що були оздоровлені ним від злих духів і недуг: Марія, звана Магдалина, з якої вийшло сім бісів,Йоанна, жінка Хузи, Іродового урядовця, Сусанна та багато інших, що їм допомагали з своїх маєтків. (Лук.8:1-3)  -  Яке була роль цих жінок в житті Ісуса?
 
3) Тоді він каже своїм учням: “Жнива великі, та робітників мало.  Просіть, отже, Господаря жнив, щоб вислав робітників на свої жнива.”(Матф.9:37,38)
Будьте в молитві витривалі й чувайте на ній в подяці (Кол.4.2)
– Яка важливість молитви в служінні?
 
4) І ви, филип'яни, знаєте, що на початку євангельської проповіді, коли я вийшов був з Македонії, крім одних вас, ніяка Церква не брала участи в даванні і прийманні. бо й у Солунь ви раз і вдруге вислали були мені на потреби.  Не те, щоб я шукав дарів, я бо шукаю плоду, що множиться на вашу користь. Я одержав усе, і маю надто. Мені доволі всього, відколи я дістав від Епафродита вашу милостиню, - пахощі солодкі, жертву приємну, Богові вгодну. За те мій Бог виповнить усі ваші потреби, за багатством своїм, у славі, у Христі Ісусі. (Фил.4:15- 19)
 – Що буде відбуватися в нашому житті, якщо ми будемо підтримувати місіонерів?
З молитвою заохочую в коментарях поділитися  думками про свою участь у місії Церкви.

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

 
 

 

 

Останнє повідомлення: 3 роки, 7 місяці тому
  • madmin : Тож усе я вважаю за втрату ради переважного познання Христа Ісуса, мого Господа, що я ради Нього відмовився всього, і вважаю все за сміття, щоб придбати Христа. Фл.3.8

    Лише зареєстровані
    користувачі можуть
    залишати повідомлення


Erotisk dating Skien