Головна
Про сайт
Статті блогу
Література
Завантаження
Галерея
Контакти
   

Допоміжні матеріали

Відео Відео
Опитування

Який рівень проповіді у вашій Церкві?

Проповідь актуальна, цікава, добре підготована - 66.7%
Бажано кращої - 25.9%
Не підготована, або відсутня - 7.4%

Total votes: 27
The voting for this poll has ended on: 10 лют. 2016 - 11:32
Останні коментарі
  • Дякую, читаючі ці проповіді багато беру для себе.. :-) Весь коментар...
    21.10.16 14:59
  • Низький уклін і Вам, Вчителю. За мудрість, скромність, за мужність. Ви, отче, є ... Весь коментар...
    05.10.16 13:16
  • Слава Ісусу Христу! Вкотре перечитую Слово Боже, процитоване в проповіді о. Миха... Весь коментар...
    28.09.16 12:56
  • Слава Ісусу Христу! Кожного разу, коли роздумую над Вашою наукою на Євангельські... Весь коментар...
    30.06.16 09:25
  • Христос рождається! З великим сумом роздумую над словами проповіді про грані соб... Весь коментар...
    25.01.16 16:39
Євангелізаційні спільноти
Місійні терени

Соціальні мережі

facebook facebook
Twitter

Новини RSS

feed-image Feed Entries

Зараз на сайті

На даний момент 51 гостей на сайті
Місія


20
трав.
2015
Декада місійності - покажіть народам Христа! Друк e-mail
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 
Місія
untitled4Один проповідник сказав:  «Якби Бог дав мені десять життів, я б всі ці життя витратив на те, щоб бути місіонером». Від вознесіння до Пятидесятниці  в  парафіях  УГКЦ проходить декада місійності. Патріарх  Святослав вже вдруге запрошує Церкву, як в Україні, так і на поселеннях, вирушити в духовне паломництво, щоб відродити наші парафії, зробивши їх місійними. Що це означає?
Місія – це можливість Церкви відкрити світу, що Ісус є Богом. Наша Церква, ведена Святим Духом,  поступово усвідомлює і поглиблює місійне служіння. Кілька років тому, місійними вважали терени на схід від Збруча. Сьогодні дякуємо Богу за служіння в країнах Середньої Азії, Африці, Об’єднаних Арабських Еміратах. Декада місійності вчить дивитись на  світ очима Бога: «аж до останнього краю землі».  «І обходив Ісус всі міста та оселі»Мт9.35. Ісус нікого не залишав. Проповідував у Самарії, яку оминали «побожні» фарисеї, розмовляв з блудницями, гостював у злодіїв. «А як бачив людей, змилосердився Він над ними»Мт.9.36.
Яке ваше ставлення до місії? Господь прийшов на землю «шукати та знайти те, що загинуло». Бачення більшості християн дуже обмежене. Нас цікавить нужда  власної  парафії. В кращому випадку -  свого народу, країни. Бог полюбив грішників, Ісус помер за людей у цілому світі!  Чому наш погляд такий обмежено провінційний?
 
05
серп.
2014
Вогонь у Церкві Друк e-mail
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 
Місія
_358В травні ми з дітьми нашої парафії поїхали з екскурсію до Львова. Поїздка була несподіваною та особливою з багатьох причин. Діти пізнавали історію Львова, його архітектурні пам’ятки і особливі місця, а я постійно думав про те, для чого Бог привів мене в це місто і чого хоче навчити.  Щодня  була Літургія в церкві на Сихові. На закінчення  - екскурсія і розповідь про історію та життя парафії. І тут до мене дійшло! Ця Церква – відповідь Бога на мої багаторічні пошуки, Його підтримка і заохочення.
Вразила не будівля храму,  інтер’єр чи розпис, хоча вони справді чудові. Навіть не кількість людей на Літургії. Я побачив живу, діяльну, впливову мегапарафію! В цій парафії горить вогонь Святого Духа: вогонь євангелізації, служіння людям, пастирської ревності.
Спробую описати ті інструменти, які, на мою думку, сприяють місії і росту парафії Різдва Богородиці  на Сихові:
1.Велика Церква складається з малих спільнот. Кожен парафіянин є членом якоїсь  групи. Спільноти дуже різні: хори, ансамблі, спортивні секції, художні гуртки, молитовні, Біблійні групи…  Через спільноти люди приходять до Бога, в спільноті духовно зростають,  знаходять собі друзів, часто наречених. В спільноті проявляється жертовність, служіння, вирішуються проблеми. В малих групах люди знають один одного спілкуються, допомагають один одному, помічають і розвивають свої таланти.
 
19
трав.
2014
Стань місіонером Друк e-mail
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 
Місія
misЯка найважливіша заповідь для християн?  Ходити до церкви, будувати храми, допомагати потребуючим…? Все це дуже добре, але це не основне завдання віруючого. Головне у тому, щоб виконати заповідь, яку Господь залишив перед вознесінням:  «Ідіть по цілому світові, та всьому створінню Євангелію проповідуйте» (Мар.16:15).  Спаситель залишив нам, це найбільше своє бажання  і бажає його виконання.
В Божому Слові є багато попереджень для християн про нашу відповідальність за євангелізацію. «Визволи проваджених на смерть і викупи проданих, не щади. Якщо ж скажеш: Не знаю цього, знай, що Господь знає серця всіх, і Той, Хто зліпив подих всім, Він все знає, Він віддає кожному за його ділами (Прит.24:11-12); «І сторож, якщо побачить меч, що приходить, і не дасть знак трубою, і народ не стерегтиметься, і меч, прийшовши, захопить в них душу, вона буде схоплена через своє беззаконня, і Я домагатимуся крови з руки сторожа»(Иез.33:6). Чи можеш ти з апостолом Павлом сказати: «Я чистий від крові усіх» (Діян.20.26)?  «Бо якщо я звіщаю Євангелію, то нема чим мені хвалитися - це мій обов'язок. І горе мені, якщо не благовіститиму(1Кор.9:16).
 
24
вер.
2013
Місія важлива 5 Друк e-mail
Місія
zemlaМісія важлива – це серія зустрічей про те, що найбільше турбує серце Бога, про Його найбільше бажання – щоб земля наповнилася пізнанням слави Господа, як води наповняють море.
Як стати місіонером? На другій зустрічі ми побачили, що є народи, які зовсім не мають доступу до Євангелії, тому є потрібно, що багато християн посвятили своє життя служінню в не християнізованих країнах. Бог може використовувати кожного з нас: з нашими талантами, професіями для поширення церкви серед не досягнутих народів світу.
Місіонер не місить бути обдарованим лінгвістом. Більшість місіонерів можуть користуватися своєю освітою. Бог може направити місіонера в небезпечне і важке місце.
Які асоціації виникають у вас, коли ви чуєте слово місіонер, що найбільше лякає вас у можливості місійного служіння за кордоном?
Ось де які грані місійного служіння:
 
22
серп.
2013
Місія - твоя праця Друк e-mail
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 
Місія
SOSБагато людей вірять в Бога, але не довіряють Йому цілого життя. Говорять, що служать Богу, але нічого не роблять для слави Його Царства. Ісус Христос повинен бути Богом цілого нашого життя: усіх планів, талантів, часу і можливостей. Господарем цілого дому, а не кімнати для гостей. Іти за Христом, означає покласти на Божий вівтар усе, що Бог мені дав: моє здоровя, таланти, рідня і друзі, теперішнє і майбутнє.
Бог повинен стати Господом всього, або нічого. Не можна працювати одночасно у двох місцях, не можна належати одночасно двом панам. Бог не може бути на другому місці. Або Він є Бог всього, або ми практично не віруючі.
«Дозволь мені спочатку» - пропонував Ісусові один юнак. Ми також говоримо: спочатку навчання, одруження, кар’єра, бізнес… – а потім надто пізно! Сто раз ні! - Спочатку Бог! Все, що моє повинно займати друге місце. «Шукайте найперше Царства Божого», а не свого царства, власного авторитету. Ісус запитує нас, як і Петра: «Чи любиш ти мене…чи любиш ти мене більше ніж вони?» Може показуючи на наші захоплення, друзів, речі запитує в серці: «Хто в тебе на першому місці?»
 
11
лип.
2013
Місія важлива! 4.Як розпочати місію? Друк e-mail
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 
Місія

iCAEZMSN0Хто з нас не зустрічав на вулицях міст вихідців з інших країн? Які емоції виникають при випадковій зустрічі з арабами, китайцями, індусами? Найчастіше ми просто розходимося, продовжуючи перебувати кожен у власному культурному середовищі.
Проте ці зустрічі зовсім не випадковість, а шанс, можливість потрібного і відповідального служіння. У Бога не має випадковостей. Часто в наше місто Бог присилає іноземних студентів, спеціалістів, подружні пари з країн, де не має доступу до джерел християнства. Ці люди часто найкращі серед своїх співвітчизників і багато з них живуть поряд з нами. Ось факти для наступних роздумів не байдужих християн, можливість стати місіонером вже сьогодні:
1.Тепле відношення до іноземців – це можливість кожного з нас.
2.Більшість іноземців ніхто не запрошує в гості.
3.Шістьдесят відсотків іноземних студентів прибувають з регіонів, де християнство мало відоме.
4.Багато іноземних студентів, повернувшись у свої країни стануть лідерами у бізнесі, освіті, політиці.
5. Для того, щоб налагодити добрі відносини з іноземцями не потрібно багато коштів і  часу.
Що нас  насторожує коли ми чуємо слово іноземці?

 
21
черв.
2013
Місія важлива - 3.Підготовка до служіння Друк e-mail
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 
Місія
nigeriaОдин Божий працівник сказав: люди, які не знають Господа,  дивуються, навіщо ми марно тратимо своє життя, займаючись місіонерським служінням, вони забувають, що вони також витрачають своє життя, і коли мильна бульбашка їх земних досягнень лопне, у них не залишиться ніяких вічних цінностей, що могли б виправдати ці  змарновані роки.
Якщо пригадаємо статистику з попередньої зустрічі, то у нас виникне бажання переселитися ближче до екватора, на африканський чи азійський континент.
В кожного бажаючого є можливість вже сьогодні приймати діяльну участь у місії. Я маю на увазі підтримку місії. У тих, хто знаходиться на місійному фронті, повинен бути надійний тил. Праця людини, яка підтримує місію, не менш важлива, ніж праця місіонера на місійних теренах. Допомога місії, це не тільки фінансова підтримка, підтримати місіонера може кожен, незалежно від фінансових можливостей. Дуже важливо молитися за місіонерів, за покликання християн до місійного служіння, за спасіння не християнізованих народів. «І як будуть проповідувати, коли не будуть послані?» (Рим.10:15). Посилаючий, - це християнин, який добровільно жертвує свої ресурси для того, щоб підтримувати християнську місію і конкретних місіонерів на місійних теренах. Молитовний воїн – це той, хто молиться за місіонерів в інших країнах, за навернення не християнських народів і покликання до місії.
 
08
черв.
2013
Місія важлива 2 Друк e-mail
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 
Місія

Ця серія онлайн зустрічей присвячена найбільшому бажанню Бога і Його великому дорученню: щоб вся земля наповнилася проповіддю Божого слова. Сьогодні розважимо про сучасний стан народів світу. «Євангелія Царства буде проповідуватись по всьому світі» Мт. 24.14. Ми свідки Ісуса Христа, місіонери на цій землі і для цих людей. Хто спасенний, той інших спасає. Як часто ми тратимо на марне свої сили і час життя. Пройшло дві тисячі років, а світ все ще не євангелізований. Скільки ще чекати, щоб кожен віруючий узявся за справу? Що потрібно зробити, щоб виконати доручення дане Церкві?
Для наших роздумів можна використати деяку статистику. Співвідношення християн і нехристиян становить приблизно 7:1;  Африка - континент, де найбільше людей приходять до Христа; 1:3 людей світу вважають Ісуса Христа Богом; 1:3 населення землі не християнізована; 90% місіонерів працюють серед християнських народів; біля 30%  мов і діалектів, число яких більше 6900 все ще не мають письмових перекладів Біблії; в світі проживає більше 2,5 міліарди людей, які не мають доступу до Євангелії.

 
31
трав.
2013
Місія важлива! 1 (онлайн школа місії та євангелізації) Друк e-mail
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 
Місія
zemla«Сину чоловічий! Я поставив тебе на варті дому Ізраїля: як почуєш з моїх уст якесь слово, то попередиш їх від мене. Як я скажу безбожникові: Ти помреш! - і ти його не попередиш і не говоритимеш, остерігаючи безбожника від лихої його дороги, щоб він жив, - то безбожник той умре в своїм грісі, я ж домагатись буду з твоїх рук його крови. Коли ж ти попередиш безбожника, і він не навернеться від своєї безбожности й від лихої дороги, то він умре в своїм грісі, а ти врятуєш твою душу»(Иез.3:17-19)
«Я ж домагатись буду з твоїх рук його крови!...» Слова ці вже багато років примушують мене тремтіти, будучи їм послушний розпочинаю серію постів на тему місіології, найбільшого завдання Церкви, яким є євангелізація світу.
У наших онлайн зустрічах будемо говорити про те, що найбільше турбує серце Бога, про Його найбільше бажання – щоб земля наповнилася Божою славою, як води наповнюють море. Заохочую ці роздуми на тему місії та євангелізації прослуховувати в колі вашої молитовної групи (з благословення її духівника), родини, або на одинці. Буде корисно записати, а потім вивчити наведені уривки із Святого Письма. Також, після зустрічі, ви можете поділитися своїми думками і враженнями від прослуханого матеріалу.
 
15
січ.
2013
Сторож брату. Місія. Друк e-mail
Рейтинг Користувача: / 3
НайгіршеНайкраще 
Місія

«Хіба я сторож брату моєму» Багато тисяч років ці слова звучать у світі як оправдання байдужості до іншої людини, холодного лицеміря, власної брехні, гріха братовбивства. Людство побудувало стіни поділів, діти Бога поділені на різні народи, релігії, стани і касти.
До християнства ніхто не турбувався про бідних, хворих, відкинутих. Своїм приходом Христос врятував світ від повної деградації і зануреня у багнюці гріха. Від Вифлеєму до Голгофи Господь поєднався з терплячою людиною. Цар царів прийняв на себе людське тіло разом з його печалями і скорботами. Він добровільно прийняв на себе весь тягар наших гріхів. При погляді на хрест здригається серце людини. Винуватець споглядає свого Відкупителя! Кров Авеля була прообразом крові Божого Сина, що пролилася на Голгофі за кожну людину.
Брати і сестри, ми називаємо себе християнами! Це означає, що ми повинні наслідувати Христа, жити згідно Його науки. У підніжжя хреста повинен умерти наш егоїзм і народитися любов до людини. Ми покликані турбуватись про наших братів і бути сторожами для них. Запитаєте, хто наші брати? Відповідь Христа: «Якщо я буду піднесений від землі, то притягну всіх до себе»(Ів.12:32). Якщо хочеш зрозуміти як і кого любить Христос – подивися на хрест! Ось так любить Бог! Усіх дітей Адама хоче пригорнути до свого серця. Не має душі, яку б Христос відшовнув, за яку не пролляв сою кров. Наші брати – усі люди, ті які близько і ті котрі далеко, наші друзі і вороги, приємні для нас і не дуже. Митарі і блудниці, мусульмани і буддисти, родичі і чужі, визнані і покинуті. Господь кличе усіх (Лук.14.22).

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 3
 
 

 

 

Останнє повідомлення: 3 роки, 4 місяці тому
  • madmin : Тож усе я вважаю за втрату ради переважного познання Христа Ісуса, мого Господа, що я ради Нього відмовився всього, і вважаю все за сміття, щоб придбати Христа. Фл.3.8

    Лише зареєстровані
    користувачі можуть
    залишати повідомлення


http://spbgup-kirov.ru/sexe-facile-saint-alban.html