Головна
Про сайт
Статті блогу
Література
Завантаження
Галерея
Контакти
   

Допоміжні матеріали

Відео Відео
Опитування

Який рівень проповіді у вашій Церкві?

Проповідь актуальна, цікава, добре підготована - 66.7%
Бажано кращої - 25.9%
Не підготована, або відсутня - 7.4%

Total votes: 27
The voting for this poll has ended on: 10 лют. 2016 - 11:32
Останні коментарі
  • Дякую, читаючі ці проповіді багато беру для себе.. :-) Весь коментар...
    21.10.16 14:59
  • Низький уклін і Вам, Вчителю. За мудрість, скромність, за мужність. Ви, отче, є ... Весь коментар...
    05.10.16 13:16
  • Слава Ісусу Христу! Вкотре перечитую Слово Боже, процитоване в проповіді о. Миха... Весь коментар...
    28.09.16 12:56
  • Слава Ісусу Христу! Кожного разу, коли роздумую над Вашою наукою на Євангельські... Весь коментар...
    30.06.16 09:25
  • Христос рождається! З великим сумом роздумую над словами проповіді про грані соб... Весь коментар...
    25.01.16 16:39
Євангелізаційні спільноти
Місійні терени

Соціальні мережі

facebook facebook
Twitter

Новини RSS

feed-image Feed Entries

Зараз на сайті

На даний момент 28 гостей на сайті
30
жовт.
2017
Знайди своє місце Друк e-mail
Нотатки

jmage20042017_1-1024x764У Бога є місце для кожного з нас. Він приготував місце для нашого життя, праці, служіння. В книзі Притч говориться, що людина, яка покинула своє місце подібна до пташки без гнізда. Мабуть вам доводилося бачити пташеня, яке випало з гнізда і не може до нього повернутися. Ми ніколи не будемо по справжньому щасливі, поки не знайдемо свого місця. Я говорю найперше про місце в Христі. Місце служіння Богу. Адже усі віруючі є членами Церкви – містичного тіла Христа. І як члени тіла, кожен з нас має бути на своєму місці. Рука не може бути на місці голови, а вухові не дуже пасує на чолі. Тому, дуже важливо пізнати своє покликання і виконувати його - зайняти належне місце.

В другому посланні до Тимофія (1.9) апостол говорить, що Бог спас нас і покликав. Після того, як ми через віру і покаяння приходимо до Христа, Бог кличе нас до праці – служіння. Церква – це Божа родина, а в родині кожен має свої особливі доручення. Не має ні одного християнина, який би не був покликаним. Але є багато християн, які не відкрили свого покликання в Церкві. Не має значення, скільки вам років, як давно ви свідомо повірили. Ви будете переживати розчарування доти, поки не відкриєте своє покликання. Молитва означає не тільки просити щось, але в першу чергу прийняти те, що Бог дає. Встань на коліна і не піднімайся, поки не зрозумієш, до чого Бог кличе.

 
30
вер.
2017
Ісус кличе, переконує, заохочує. Неділя після Воздвиження. Друк e-mail
Проповіді

«І Він покликав народ із Своїми учнями, та й промовив до них: Коли хоче хто йти вслід за Мною, хай зречеться самого себе, і хай візьме свого хреста та й за Мною йде! Бо хто хоче душу свою зберегти, той погубить її, а хто згубить душу свою ради Мене та Євангелії, той її збереже. Яка ж користь людині, що здобуде ввесь світ, але душу свою занапастить? Або що назамін дасть людина за душу свою? Бо хто буде Мене та Моєї науки соромитися в роді цім перелюбнім та грішнім, того посоромиться також Син Людський, як прийде у славі Свого Отця з Анголами святими» Мр.8.34-38
Даний текст містить важливі істини для нашого життя. Нас вражає чесність Ісуса Христа. Господь ніколи не обманював людей, обіцяючи легку дорогу. Не спокій Він обіцяв людям, а славу. Адже заклик нести хрест, це готовність до терпіння і смерті.

 
16
вер.
2017
Неділя п’ятнадцята. Як жити, щоб не жити марно. Друк
Проповіді

bibleІсуса часто запитували: «Що найголовніше потрібно зробити, щоб мати вічне життя?» Одні питали, щоб знати, інші – щоб звинуватити. От і цього разу, законник, спокушаючи, запитав Його: «Учителю, яка заповідь найбільша в законі?» Ісус Христос відповів йому: «Люби Господа Бога свого всім серцем своїм, і всією душею своєю, і всією своєю думкою. Це найбільша й найперша заповідь. А друга однакова з нею: Люби свого ближнього, як самого себе. На двох оцих заповідях увесь Закон і Пророки стоять»Мт.22.37 -40. Це означає: оці дві заповіді, вміщають все, чого вчить Божий Закон, бо все вченя і заповіді закону свідчать нам про любов. Тому, заповідь любові – найбільша заповідь в житті.

І. Найбільша заповідь в житті.
Любов... Як багато говоримо про неї. Увімкніть радіо, включіть телевізор: дев’яносто дев’ять відсотків пісень присвячені саме любові. Якби хоч десять відсотків із усього того, що сказано, написано, проспівано про любов, дало практичні сходи в наших серцях, – на землі не залишилося б місця для страждань. Але чи знаємо насправді, що є любов? Чи розуміємо значення цього слова? Чи є десь книга, яка містить визначення любові?.. Така Книга є! І її назва – Біблія, Слово Боже.

 
09
вер.
2017
Двері відкриті. Три причини подумати і прийти! Друк e-mail
Проповіді

images_6Мт.22.1-14. Ісус порівнює Царство Небесне з царем, що весілля справляв для сина свого. Запрошені, надто зайняті на своїх фермах і в бізнесі, з презирством запрошення відкинули. В притчі бачимо дві категорії людей: одні відкинули запрошення і повернулися до власних справ, інші прийняли його. Багато століть тому Юдеї були запрошені першими. Але, коли Син Божий прийшов у світ, вони з презирством відмовилися. Після цього Господь послав своїх слуг на дороги і перехрестя. І казав Він до них: «Ідіть по цілому світові, та всьому створінню Євангелію проповідуйте!»(Мар.16:15). Люди на перехрестях і на дорогах символізують грішників і язичників, які ніколи не очікували запрошення в Царство.
Бог кличе. Від заклику в раю «Адаме, де ти?», до останньої почутої проповіді, - Бог кличе! На кожному перехресті життя. Його запрошення - це милосердне запрошення. Всі запрошені з доріг і перехресть не мали на це ніякого права. Біблія говорить « бо всі згрішили, і позбавлені Божої слави»(Рим.3:23). Вони ніколи не могли очікувати такого запрошення на весілля царського сина. Воно прийшло з відкритого серця царя. Милосердя послало запрошення, милосердя зібрало і ввело їх на цей бенкет…

 
02
вер.
2017
П’ять порад віруючим. Неділя тринадцята Друк e-mail
Проповіді

Текст апостола неділі тринадцятої: «Пильнуйте, стійте у вірі, будьте мужні, будьте міцні, хай з любов'ю все робиться в вас! (1Кор.16:13,14). П’ята глава послання до Коринтян починається з п'яти порад для життя святих. Перші чотири з них подібні до наказу командира своїм солдатам. Вони повинні постійно пильнувати, стояти в вірі, бути мужніми і твердими. Християни повинні бути завжди насторожі, діяти з мужністю і бути твердими у вірі. А п’ята, головна вимога - в усьому, що робимо, являти любов. Це означає присвятити життя Богу і іншим, віддавати себе. Життя справжнього християнина, завжди характерне мужністю і любов'ю. Отже, розглянемо ці поради детальніше.

І. Пильнуйте.
Одна з останніх порад, які Господь адресував учням в кінці Свого земного життя: "Пильнуйте!" Пильнуйте, проти нападів сатани; пильнуйте, бо ви не знаєте дня, коли прийде Син Чоловічий. Світ заколисує комфортом, бажанням спокою. Або кличе в погоню за успіхом, славою, грошима. Великий цар Соломон в роки старості розслабився, перестав пильнувати і впав. Спокуса до Давида прийшла тоді, коли він не пильнував у війні разом з військом, а натомість відпочивав у палаці. Заклик, який ми пригадуємо знову і знову: "Не спи, прокинься і воскресни з мертвих". Бог хоче, щоб ви принесли славу Йому. Бог веде ваш щоденник, ваше життя відкрита перед Ним. Ваша уява, цілі, читання, ходіння, справа, таємні думки лежать перед Ним. Що Він бачить – нашу пильність чи сонну в’ялість? Нажаль, багато людей ризикують пробудитися тільки перед воротами пекла.

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 50
 
 

 

 

Останнє повідомлення: 3 роки, 7 місяці тому
  • madmin : Тож усе я вважаю за втрату ради переважного познання Христа Ісуса, мого Господа, що я ради Нього відмовився всього, і вважаю все за сміття, щоб придбати Христа. Фл.3.8

    Лише зареєстровані
    користувачі можуть
    залишати повідомлення


Sex dating Namsos