Головна
Про сайт
Статті блогу
Література
Завантаження
Галерея
Контакти
   

Допоміжні матеріали

Відео Відео
Опитування

Який рівень проповіді у вашій Церкві?

Проповідь актуальна, цікава, добре підготована - 66.7%
Бажано кращої - 25.9%
Не підготована, або відсутня - 7.4%

Total votes: 27
The voting for this poll has ended on: 10 лют. 2016 - 11:32
Останні коментарі
  • Дякую, читаючі ці проповіді багато беру для себе.. :-) Весь коментар...
    21.10.16 14:59
  • Низький уклін і Вам, Вчителю. За мудрість, скромність, за мужність. Ви, отче, є ... Весь коментар...
    05.10.16 13:16
  • Слава Ісусу Христу! Вкотре перечитую Слово Боже, процитоване в проповіді о. Миха... Весь коментар...
    28.09.16 12:56
  • Слава Ісусу Христу! Кожного разу, коли роздумую над Вашою наукою на Євангельські... Весь коментар...
    30.06.16 09:25
  • Христос рождається! З великим сумом роздумую над словами проповіді про грані соб... Весь коментар...
    25.01.16 16:39
Євангелізаційні спільноти
Місійні терени

Соціальні мережі

facebook facebook
Twitter

Новини RSS

feed-image Feed Entries

Зараз на сайті

На даний момент 53 гостей на сайті
24
січ.
2012
Ціль твого життя. Друк e-mail
Рейтинг Користувача: / 6
НайгіршеНайкраще 
Євангелізація
xrНе є таємницею, що на перебіг історії людства завжди мали великий вплив ідейні люди, які ставили певну мету і їй служили. На превеликий жаль, ідеї можуть бути фальшивими, а мета- негідною. У кожної людини є своя мета, ціль життя. Жити для певної мети- це властивість людини, те, що відрізняє нас від інших створінь.  Чим більша  ідея, чим вища мета в житті, тим більше людина відповідає на своє особисте покликання до святості і заклику до спасіння душ.     Одним і із найбільш ідейних людей, які мали великий вплив на життя багатьох (це продовжується до сьогодні) був ап.Павло. В Павла була велика місія, ціль у житті: - «хоч декого спасти». Для спасіння душ він терпів голод, холод, переслідування, рани, побої, а вкінці і смерть.
На що ми витрачаємо своє життя, скільки душ ми привели до Бога?  Займаємося багатьма справами корисними справами, виконуємо різні практики і постанови. Беремо участь в прощах, акціях і реколекціях. Можливо це живить нашу добру думку про себе, заспокоює совість, але цього мало!  Голос крові багатьох душ, які гинуть у грісі кличе до нас. З вулиць наших міст і сіл, з барів і дискотек, де пропадають наші діти! Міліони християн зареєстровані  у соціальних мережах.  Ми поставили гарні авки, іконки, пишемо чудові цитати, але цього мало! Можливо для початку вистарчить, може хтось зайде і прочитає, але подивімося на вулиці- міліони людей ідуть дорогою в пекло! Коли хтось на наших очах топиться у вирі ріки- мало за нього помолитися, не принесе ніякої користі, якщо будемо з берега розповідати йому правила поведінки на воді, або інструкцію по плаванню. В такому випадку байдужість стане гріхом. Так і з порятунком душ – потрібно робити все можливе і не можливе, «щоб хоч декого спасти». Не лише розповісти про Бога, але привести до Бога. Спасіння- це покаяння,повна переміна життя, повернення на дорогу святості і слідування Христовим заповідям. Навідь, якщо ми тільки одну душу врятуєм від пекла- це буде найбільшою справою нашого життя, а кругом нас так багато спраглих сердець, загублених доль. Де наші діти, де наші родичі і друзі? Чи вони живуть Божим життям? Їхні душі є полем нашої праці і боротьби Подібно, як рибалка бажає піймати рибу у свої мережі, як пастух із болем наполегливо шукає загублену овечку, а мати бажає пригорнути до серця свою дитину, так і ми прагнімо спасіння душ. 
Яка причина спонукала ап.Павла ціле життя віддати пошуку заблуканих душ? Яка причина нас покличе «спасти хоч декого»? Найперша причина- це незбагненна Божа любов. Погляньмо на Спасителя- це наш взірець. Він залишив славу небес, щоб спасти хоч деяких. Він помер на хресті і був похований, щоб спасти деяких. Великою ціллю Його життя було положити душу свою за Своїх овець.  Він полюбив Свою Церкву і віддав життя за неї. Людська душа є найбільшою цінністю в Божих очах. За кожну душу Христос готовий померти знову, якби це було потрібно.
Наступна причина- це страшна вічність для нерозкаяних душ. Ми бачимо, як міліарди не спасенних душ ідуть у пекло, у місце, яке важко навідь уявити. Вже одне це позбавляє нас спокою і кличе до праці. Щоб вони не потрапили у місце, де плач і скрегіт зубів- постарайся спасти хоч когось. Якщо ваша проповідь, свідчення навернете людину до Христа, зміниться їхня вічність, після смерті ангели візмуть душі їх в обителі неба!
Скільки людей були ми привели до Христа? Питання не в тому, у скількох прощах  ми брали участь, скільки пожертв зробили, чи скількох людей повчали моралі. Скільки душ через вас Бог врятував від вічної смерті? Апостол Павло став всім для всіх, що спасти хоч декого спасти. Священомученика Йо
сафата вороги Церкви називали душехватом. О, дав би Бог, щоб усі ми були такими душехватами, котрі відбирають душі від диявола і приводять в обійми Божого милосердя. Пробудімося брати і сестри до праці, згадаймо про велику мету нашого життя і Божа допомога та благословення завжди буде з нами.

 

 

Коментарі  

 
+3 #1 Леся 25.01.2012 13:56
Ми зріємо, отче. Голоси наші ще тихі, дії нерішучі. Який яскравий приклад християнина-місіонера подала нам мати Тереза із Калькутти. Так, ми слабкі, але просімо в Бога мудрості,не боятися труднощів, бути "продовженням рук Божих". Матінка Божа в Меджугор"ї нас теж до цього закликає:"...Через ваше хрещення ви всі в особливий спосіб покликані та улюблені, тому свідчіть та моліться, щоб ви могли бути моїми простягнутими руками для цього світу, який тужить за Богом та миром." Послання від 25 грудня 2011 р
Цитувати
 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

 
 

 

 

Останнє повідомлення: 3 роки, 5 місяці тому
  • madmin : Тож усе я вважаю за втрату ради переважного познання Христа Ісуса, мого Господа, що я ради Нього відмовився всього, і вважаю все за сміття, щоб придбати Христа. Фл.3.8

    Лише зареєстровані
    користувачі можуть
    залишати повідомлення


http://spbgup-kirov.ru/rencontre-femme-salope-zaessingue.html