Головна
Про сайт
Статті блогу
Література
Завантаження
Галерея
Контакти
   

Допоміжні матеріали

Відео Відео
Опитування

Який рівень проповіді у вашій Церкві?

Проповідь актуальна, цікава, добре підготована - 66.7%
Бажано кращої - 25.9%
Не підготована, або відсутня - 7.4%

Total votes: 27
The voting for this poll has ended on: 10 лют. 2016 - 11:32
Останні коментарі
  • Дякую, читаючі ці проповіді багато беру для себе.. :-) Весь коментар...
    21.10.16 14:59
  • Низький уклін і Вам, Вчителю. За мудрість, скромність, за мужність. Ви, отче, є ... Весь коментар...
    05.10.16 13:16
  • Слава Ісусу Христу! Вкотре перечитую Слово Боже, процитоване в проповіді о. Миха... Весь коментар...
    28.09.16 12:56
  • Слава Ісусу Христу! Кожного разу, коли роздумую над Вашою наукою на Євангельські... Весь коментар...
    30.06.16 09:25
  • Христос рождається! З великим сумом роздумую над словами проповіді про грані соб... Весь коментар...
    25.01.16 16:39
Євангелізаційні спільноти
Місійні терени

Соціальні мережі

facebook facebook
Twitter

Новини RSS

feed-image Feed Entries

Зараз на сайті

На даний момент 16 гостей на сайті
15
трав.
2016
Радій і проповідуй! Друк e-mail
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Євангелізація

І. Пішовши, вони повідомила тих, хто були з Ним, які сумували та плакали»Мр.16.10. Сумна картина. Найближчі друзі Ісуса зібрані разом «сумували та плакали». Плакали, згадуючи свою малодушність у хвилини випробувань, нерозуміння Його слів. Пригадували суперечки про те, хто з них більший. Можливо згадали маловірство, сплячість… Сумували, бо втратили свого Господа, який завжди був з ними. Переживали самотність , залишення, не потрібність…відчуття, знайомі для кожного. Сумні і налякані, бо страхалися майбутнього. У гробі з Господом запечатані їхні мрії та сподівання… Насмілюся сказати, що всі хто люблять Бога, теж досвідчили, що наші серця лукаві і зіпсовані. Можливо, ви падали так низько, що запитували себе, чи захоче Господь прощати вас? Але, полюбивши вас одного разу, Він любить і буде любити вас до кінця, не заради вас, але заради Свого Сина, який помер і воскрес за нас. Він не посоромився назвати нас братами. «Бо Хто освячує, і ті, хто освячується усі від Одного. З цієї причини не соромиться Він звати братами їх»Єв.2.11

 

ІІ. В атмосферу суму та плачу, відчаю і безнадії приходить Марія Магдалина з вісткою радості.  Це перша особиста євангелізація. Сповіщає учням, що Ісус воскрес і явився їй. Вона Його бачила! Тільки той. хто особисто зустрів Христа може розповісти про Нього. Пізніше апостоли проповідували про те, «Що було від початку, що ми чули, що бачили власними очима, що розглядали, і чого руки наші торкалися, про Слово життя»1Ів1.1. Марія розповіла про те, що бачила і пережила особисто. Не можливо передати другим те, чого сам не пережив. Хто сам не каявся, чиє серце не плакало від болю за гріхи не зможе інших привести до покаяння. Хто пережив радість воскресіння, радість прощення, той і других зможе потішити.:«Бо я передав вам найперше, що й прийняв, що Христос був умер ради наших гріхів за Писанням»1Кор.15.3.
Марія прийшла до своїх. Пізніше Ісус доручить учням нести Добру Новину «аж до краю землі». Зараз радісна звістка була потрібна самим учням. Ми теж буваємо сумні і стривожені. Радісна звістка актуальна і для християн 21століття. Воскресіння усіває причину кожного суму, лікує від гріха, бо Ісус «Був виданий за наші гріхи, і воскрес для виправдання нашого» Рим.4.25. Господь живий, тому всі теперішні проблеми під Його контролем і керівництвом. Христос воскрес і наше майбутнє в надійних руках! «Бо так, як в Адамі вмирають усі, так само в Христі всі оживуть, кожен у своєму порядку: первісток Христос, потім ті, що Христові, під час Його приходу»1Кор.15.23.
Їй не повірили. Не вірили Господу, коли Він говорив про воскресіння і не повірили свідкові. Не повірили учні! Тому не дивуйтеся, коли не вірять вашим словам – все одно говоріть!

ІІІ. Цей маленький уривок потішає нас, бо ми теж буваємо сумні, тому потребуємо постійної віднови радісної новини, зустрічі з Воскреслим Христом. Віруючих іноді переживають страх і тривогу страх. Давид сказав: " На Бога надію кладу й не боюсь, що людина учинить мені? " (Пс.55: 12). Коли обставини змушують нас сумувати , або боятися , згадайте, що Христос воскрес, - і радійте, покладаючись на Нього. Яка щаслива доля - переживати Його благословення і перебувати в Його любові! На кожну Службу приносимо свої гріхи і сум, щоб віддати все в руки Божого милосердя, омити в крові Христа, відновити світлом воскресіння.

IV. Нас теж часто відштовхують і не довіряють. Та це нехай заохочує до ще ревнішої праці. Кожна Боже дитина є посланцем Христа, проповідником Євангелії. Християнин має безцінний дар, доручений йому, незліченні скарби для роздачі, цілющу воду і хліб життя для заблуканих душ. Кожний охрещений повинен свідчити і служити своєму Господу. Є три варіанти наслідків нашої проповіді: А)Нам повірять і негайно прийдуть до Христа. Б) Послухають, але пізніше зрозуміють. Інколи потрібен час. щоб посіяне слово проросло і принесло плід. В)Нас відкинуть і не послухають. Ісус сказав: «Блаженні ви, як ганьбити та гнати вас будуть, і будуть облудно на вас наговорювати всяке слово лихе ради Мене. Радійте та веселіться, нагорода бо ваша велика на небесах! Бо так гнали й пророків, що були перед вами»Мт.5.11-12. Проповідуючи Радісну звістку християни завжди отримують перемогу!

Християнин не має права бути сумним і похмурим! Коли приходять випробування,  згадай правди християнської  віри: якщо Господь Сина Свого, але віддав Його за всіх нас, то як не дарує нам усього необхідного для спасіння?! Ти – Божа дитина і тому не можеш не радіти! Радісне лице віруючого - це маяк для сумних і тих, хто гине! Тому не будь похмурим, але радісним! Радій досконалою радістю серед смутку! І світ побачить силу правдивих християн!

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

 
 

 

 

Останнє повідомлення: 3 роки, 5 місяці тому
  • madmin : Тож усе я вважаю за втрату ради переважного познання Христа Ісуса, мого Господа, що я ради Нього відмовився всього, і вважаю все за сміття, щоб придбати Христа. Фл.3.8

    Лише зареєстровані
    користувачі можуть
    залишати повідомлення


http://spbgup-kirov.ru/rencontre-femme-celibataire-bugarach.html