Головна
Про сайт
Статті блогу
Література
Завантаження
Галерея
Контакти
   

Допоміжні матеріали

Відео Відео
Опитування

Який рівень проповіді у вашій Церкві?

Проповідь актуальна, цікава, добре підготована - 66.7%
Бажано кращої - 25.9%
Не підготована, або відсутня - 7.4%

Total votes: 27
The voting for this poll has ended on: 10 лют. 2016 - 11:32
Останні коментарі
  • Дякую, читаючі ці проповіді багато беру для себе.. :-) Весь коментар...
    21.10.16 14:59
  • Низький уклін і Вам, Вчителю. За мудрість, скромність, за мужність. Ви, отче, є ... Весь коментар...
    05.10.16 13:16
  • Слава Ісусу Христу! Вкотре перечитую Слово Боже, процитоване в проповіді о. Миха... Весь коментар...
    28.09.16 12:56
  • Слава Ісусу Христу! Кожного разу, коли роздумую над Вашою наукою на Євангельські... Весь коментар...
    30.06.16 09:25
  • Христос рождається! З великим сумом роздумую над словами проповіді про грані соб... Весь коментар...
    25.01.16 16:39
Євангелізаційні спільноти
Місійні терени

Соціальні мережі

facebook facebook
Twitter

Новини RSS

feed-image Feed Entries

Зараз на сайті

На даний момент 20 гостей на сайті
04
лют.
2015
Євангелізація! Приклад героїзму. Друк e-mail
Рейтинг Користувача: / 4
НайгіршеНайкраще 
Євангелізація
iВ житті кожного з нас є свої герої, з яких ми хотіли б брати приклад. З кого  брати приклад нам, християнам? На сторінках Біблії та в історії Христової Церкви  зустрічаємо багато героїв,чиє життя можемо наслідувати. Сьогодні звернемо увагу на того, хто найбільше потрудився для євангелізації світу, котрий міг сказати: «Будьте наслідувачами мене, як я Христа». Це апостол Павло! Він своєю непохитною вірою ішов до найвищих ідеалів життя. «Я ні нащо не дивлюся і не дорожу своїм життя. тільки б з радістю пройти свою дорогу».  Будучи в темниці за проповідь Євангелії міг сказати: «Я змагався добрим змагом, свій біг закінчив, віру зберіг. Наостанку мені призначається вінок праведности, якого мені того дня дасть Господь, Суддя праведний; і не тільки мені, але й усім, хто прихід Його полюбив» 2.Тим.4.6-8.  Кінець його життя доводить, що це не були порожні слова. Апостол знав, куди йде і що його чекає. У Павла була мета - євангелізація, і за цю мету він був готовий померти. Це не означає, що апостол не цінував свого життя. Павло цінував час, кожну мить, бо кожна мить дарувала можливість служити Господу.
Життя нагадувало йому біг, змагання і його метаю було перемогти у цьому змаганні.  Час – це засіб досягнення мети, а мета – служити Господу, проповідувати Євангелію! І для цієї мети він віддав своє життя, бо мета була вищою за все, навіть за життя.
Можливо, скажете, що не можете наслідувати Павла, бо ви не проповідник, священик, місіонер.  Останнє доручення, Ісуса Христа для учнів: «Ідіть по цілому світові, та всьому створінню Євангелію проповідуйте! Хто увірує й охреститься, буде спасенний, а хто не ввірує засуджений буде»Мр.16.15-16.  Не всі люди, яким Ісус говорив ці слова були апостолами, проповідниками, але всі були свідками Христа.  Кожен віруючий в Ісуса Христа повинен виконувати це велике доручення.
Ісус сказав: «Я дорога, і правда, і життя. До Отця не приходить ніхто, якщо не через Мене»(Iван.14:6). Бажати іншим добра, означає бажати їхнього спасіння! Без Христа люди загублені і життя втрачене. Ісус Христос – єдиний міст між Богом і людьми! Без Нього люди не можуть пізнати Бога і мати надію на вічне життя. Як діти Божі ми турбуємося і переживаємо за тих людей, які ще не знають Його.  Ми повинні робити все, щоб вони відкрили для себе справжнє життя у Христі. Тільки у Христі є відповідь на кожну проблему зараз і на ціле життя!
«Будьте до мене подібні, браття…»(Фил.3:17). Апостол Павло був готовий померти за проповідь Євангелії. Євангеліє – означає Добра, радісна новина. Є багато радісних новин які тимчасові.  Євангеліє – радісна, добра і вічна новина. Вона пропонує людині вічне життя і вічну радість. Люди завжди шукали духовних відповідей і нового життя. Ми з вами знайшли відповідь і нове життя. Так чому нам не ділитися цією радістю, як це робив великий апостол народів?
Не бійтеся і не сумнівайтесь!  Я багато раз жалів про  випадки, коли мав нагоду розповісти про Христа і не зробив цього, але жодного разу не пошкодував, коли свідчив про Бога. Ваші рідні, сусіди, співробітник, зустрічні люди шукають відповіді на запитання, а відповідь – Христос!
Сьогодні навколо нас є багато формальних, духовно мертвих  християн,  які щось знають про Бога, може ходять до храму, але вони не покаялися, не пережили радості прощення! Як можна бути егоїстом і думати тільки про себе, коли навкруги  люди помирають без Христа і без надії. Тому, брати і сестри, беручи приклад з ап..Павла, посвятимо своє життя євангелізації - цьому найпотрібнішому служінню. Поки Господь дає нам час, станемо використовувати кожну можливість свідчити іншим свою віру в Христа Ісуса! За проповідь Божого Слова безліч божих дітей віддали своє життя і сьогодні помирають за свідчення Його.  Не всім дано померти за свою мету, але всі можуть жити для мети.  Якщо ми любимо Господа всім серцем і мета нашого життя - проповідувати Боже Слово, тоді ми маємо бути готові не тільки померти, але і жити для Нього! Інколи важче жити для Бога, ніж померти за Нього! Апостол Павло писав: Для мене життя Христос, а смерть, то надбання».
Якщо ми, знаючи, що грішники підуть до пекла, не говоримо їм про можливість спасіння, то їхня кров буде на наших руках. На наших руках кров тих, кому ми не розповіли про Христа! Моліться за них, розповідайте їм про Бога, діліться про те, що Бог зробив у вашому життя, запрошуйте на Службу, тільки не будьте байдужі!
Апостол Павло, захоплений Божою любовю, кожен день  проповідував Добру Новину. Яке місце свідоцтво Христа займає в твоєму житті? Чи можеш ти щиро сказати з апостолом Павлом: «Коли я звіщаю Євангелію, то нема чим хвалитись мені, це бо повинність моя. І горе мені, коли я не звіщаю Євангелії!»(1Кор.9:16).  Всемогутній, люблячий, святий Бог, шукає героїв -  чоловіків і жінок, готових віддати Йому своє життя, щоб рятувати душі від пекла. Отже, якщо ти вірний Христу - приєднайся до мільйонів живих християн і почни з радістю проповідувати Євангелію кожній людині на землі!

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

 
 

 

 

Останнє повідомлення: 3 роки, 7 місяці тому
  • madmin : Тож усе я вважаю за втрату ради переважного познання Христа Ісуса, мого Господа, що я ради Нього відмовився всього, і вважаю все за сміття, щоб придбати Христа. Фл.3.8

    Лише зареєстровані
    користувачі можуть
    залишати повідомлення


Spontan sex Tvedestrand