Головна
Про сайт
Статті блогу
Література
Завантаження
Галерея
Контакти
   

Допоміжні матеріали

Відео Відео
Опитування

Який рівень проповіді у вашій Церкві?

Проповідь актуальна, цікава, добре підготована - 66.7%
Бажано кращої - 25.9%
Не підготована, або відсутня - 7.4%

Total votes: 27
The voting for this poll has ended on: 10 лют. 2016 - 11:32
Останні коментарі
  • Дякую, читаючі ці проповіді багато беру для себе.. :-) Весь коментар...
    21.10.16 14:59
  • Низький уклін і Вам, Вчителю. За мудрість, скромність, за мужність. Ви, отче, є ... Весь коментар...
    05.10.16 13:16
  • Слава Ісусу Христу! Вкотре перечитую Слово Боже, процитоване в проповіді о. Миха... Весь коментар...
    28.09.16 12:56
  • Слава Ісусу Христу! Кожного разу, коли роздумую над Вашою наукою на Євангельські... Весь коментар...
    30.06.16 09:25
  • Христос рождається! З великим сумом роздумую над словами проповіді про грані соб... Весь коментар...
    25.01.16 16:39
Євангелізаційні спільноти
Місійні терени

Соціальні мережі

facebook facebook
Twitter

Новини RSS

feed-image Feed Entries

Зараз на сайті

На даний момент 88 гостей на сайті
18
трав.
2011
Кожен віруючий- місіонер! Друк e-mail
Блог - Євангелізація
i23Місіонер... Багато людей не розуміють значення цього слова. Деякі думають,  що це для вибраних, для одиниць: духовенства, монарших чинів. Християни живуть своїм особистим життям,  забуваючи про те, що на Землі живе більше шести мільярдів людей, величезна частина з яких ще ніколи не чула Євангелії  Ісуса Христа.  Сьогодні існує велика проблема з втіленням у життя місіонерського доручення Ісуса Христа, хоча Слово Боже так багато про це говорить!
Для перших  християн євангелізувати - було так само природньо як молитися, читати Писання, брати участь у Євхаристії. Часто ще можна зустріти  дособорову думку про поділ Церкви на навчаючу (єпископи, священики) і слухаючу(миряни).  Але - самарянка розповіла всім у місті про Христа, який відкрив правду про її стан Ів.4.5- 42. Розслаблений «пішов і оповів юдеям, мовляв, той, хто оздоровив його,- Ісус». Ів 5.15  Зціленому від бісів Іус поручив: «Вернися додому і розкажи, що Бог зробив тобі» Лк 8.39.  Ці люди не були апостолами, або учнями. Кожен може і повинен ділитися Божою любовю з іншими. Сьогодні як ніколи Церква, віруючі повинні виходити в світ, на вулиці і площі, стадіони і парки, заходити в доми і квартири, казарми і тюрми, громадські установи і школи, використовувати радіо, телебачення, газети, проповідуючи Євангеліє всьому створінню.
"Подивіться на Ісуса!" (Євр. 12:2) - це єдиний метод бути успішним у справі Євангелії. Дивитися на Ісуса і розповідати іншим про нього. Ісус молився і навчав. Удень навчав – вночі молився. Так має бути і у нас. Свідчення тоді буде успішним, коли матиме основу у молитві. Молитва- корінь нашого духовного життя, а свідчення Христа- його плоди
Для того, щоб розповісти про Бога і Його Церкву, про гріх і прощення, радість життя з Богом не потрібно закінчувати семінарію чи катехетичні курси. Кожен може розповісти у себе дома, на роботі чи аудиторії як Бог мене знайшов і  пробачив, як змінилося моє життя. Ми можемо запрошувати інших пізнати Бога і увійти до Церкви. А навчити усіх практикуючих християн бути легатами Христа- це завдання духовенства. Мирян не потрібно остерігатися, але плекати у них місійного духа. Бо зазвичай найбільше проблем у Церкві не від мирян.
Бог і Боже царство не будуть прославлятися, а ганьбитися через нас, коли ми, проповідуючи Слово Боже, самі будеш пити, блудити, брехати, красти і т.п. Багато людей, які могли стати Божими дітьми, можуть, дивлячись на нас ніколи не захочуть стати християнами. В першу чергу люди бачать Бога не по тому, як ми проповідуємо, а по тому, як ми живемо:  "пильнуйте про мир зі всіма, і про святість, без якої ніхто не побачить Господа" (Євр. 12.14).

Другий Ватиканький собор зазначає чітко: Церква має за наказом Божим іти по всьому світу і й проголошувати Євангелію усьому створінню. Собор також стверджує, що уся церква загалом є місійною і  справа євангелізації є основним завданням народу Божого.(Конституція Lumen gentium)
«Проповідуй Євангелію постійно,  якщо необхідно, використовуй слова» Не переймайся, коли ніхто не кається через твоє слово. Бог спитає тебе не скільки народу через тебе покаялося, а скільком людям ти засвідчив Божу правду на протязі твого життя. Перед своїм ув'язненням Апостол Павло сказав до ефаських християн:  "Тому то дня сьогоднішнього вам свідкую, що я чистий від крові всіх, бо я не вхилявся об'являти вам усю волю Божу!" (Дії 20:26, 27).  Зерно, яке ми посіяємо, обов'язково зійде в багатьох людських душах, і багато з тих, хто, здавалося б, не хотіли нічого чути, стануть добрими християнами.

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

 
 

 

 

Останнє повідомлення: 3 роки, 5 місяці тому
  • madmin : Тож усе я вважаю за втрату ради переважного познання Христа Ісуса, мого Господа, що я ради Нього відмовився всього, і вважаю все за сміття, щоб придбати Христа. Фл.3.8

    Лише зареєстровані
    користувачі можуть
    залишати повідомлення


http://spbgup-kirov.ru/sexe-facile-celle.html